J3: vasárnap jön az újabb tiszaújvárosi erőpróba

Az úszópróbán is sokan elindulnak
Az úszópróbán is sokan elindulnak
Tiszaújváros – Az úszással folytatódik a pontgyűjtés Tiszaújvárosban.

A Tiszaújvárosi Triatlon Klub által megrendezendő idei Jabil 3próba elnevezésű szabadidősport-eseménysorozat június 11-én, vasárnap a helyi Sportcentrumban úszással folytatódik, majd a „pontvadászat” júliusban futással fejeződik be. A Tiszaújvárosi Sportcentrum uszodája előtt az úszópróba napján 6.45 és 9.00 óra között lehet regisztrálni a 400 méteres, 3 pontot érő kispróbára és az 1000 méteres, 6 pontos nagypróbára. Előnevezés nincs. Fontos információ, hogy aki már rendelkezik próbafüzettel, az vigye magával a díjmentes regisztrációhoz. Fontos, hogy elvesztett próbafüzetet a szervezők nem tudnak pótolni. Mindenki, aki az úszópróbát teljesíti, emblémázott törülközőt kap ajándékba a rendező Tiszaújvárosi Triatlon Klub munkatársaitól. Továbbá kisorsolnak a helyszínen a Jabil-dolgozók és a lakosság között 1-1, egyedileg emblémázott fürdőköpenyt, 2-2 egyedileg emblémázott tornazsákot, valamint a Jabil dolgozóinak 5 darab meglepetésajándékot is.

Nagyobb táv, több pont

A próbafüzettel rendelkezők a Jabil 3próba 3., utolsó fordulóján, a július 15-i, szombati Jabil 1/3 Maraton futóversenyen is díjmentesen nevezhetnek majd az alábbi távokra: kispróba (3,5 km – váltó, egyéni, 30 perc/fő, 2 óra/csapat; 3 pont), közepes próba (7 km – váltó, egyéni, 60 perc/fő, 2 óra/csapat; 4 pont), nagypróba (14 km – egyéni, 2 óra; 6 pont). A harmadik próba után a 12 pontot, vagy annál többet begyűjtők között értékes sportszer-ajándékcsomagokat sorsolnak ki a futóverseny esti eredményhirdetésén. A legalább 15 pontot elérők között 2 fődíj talál gazdára – egy a jabilos és egy az összes többi résztvevő között. A fődíj nem más, mint 2 személyre szóló wellnesshétvége, félpanziós ellátással.

További információ: Tiszaújvárosi Triatlon Klub, tel: 49/540-094, 30/645-2746, e-mail: tiszaujvaros@triatlon.t-online.hu, web: www.tiszatriatlon.hu.

ÉM-SZIS