Új sorozatok és műsorok tavasszal az RTL Klubon

Szerdától a Dr. Csont című krimisorozatot, március 17-től pedig a Címlapsztori című vígjátéksorozatot láthatják a nézők az RTL Klub műsorán. A hónap közepétől a Vészhelyzet 12. évfolyama, a Grace Klinika a 2. évfolyam új epizódjaival tér vissza a csatorna képernyőjére. Tavasszal elindul a Győzike-show, valamint a Rettegés fokának második szériája. Március 18-tól új autósmagazin indul az RTL Klubon, valamint folytatódik a Forma 1.

A Dr. Csont, eredeti címén Bones című amerikai sorozatot szerda esténként 22.05-től láthatják a nézők. A krimi egyik FBI ügynök főhőse David Boreanaz, aki a Buffy, a vámpírok réme című tévésorozatban tűnt fel. A film szereplőinek az a feldatuk, hogy a különféle bűncselekmények ismeretlen áldozatait azonosítják a megmarad csontok alapján.

Március 17-től a Címlapsztori című vígjátéksorozatot tűzi műsorra az RTL Klub. A divat világát bemutató sorozatot szombatonként kísérhetik figyelemmel a nézők. A Címlapsztori főszereplője America Ferreira, aki alakításáért ebben az évben Golden Globe-díjat kapott.

Március 13-tól a Vészhelyzet 12. évfolyama, a Grace Klinika pedig a 2. évfolyam új részeivel folytatódik az RTL Klubon. “Magyar autósport magazin” címmel vasárnap kora délutánonként új műsor indul a csatornán március 18-tól. A Forma 1. futamainak közvetítése szintén március 18-tól folytatódik. Az Ausztrál Nagydíjról Palik László és Czollner Gyula közvetít. A műrepülés kedvelői pedig április elejétől követhetik figyelemmel a Red Bull Air Race nemzetközi versenyeit.

Nemcsak vadonatúj sorozatok és magazin műsorok, hanem egész estés mozik is várják a nézőket márciustól. Eddie Murphy, Jackie Chan, George Clooney, Brad Pitt és Julia Robert, Jim Carrey, David Duchovny, Julianne Morre, Pierce Brosnan, Hale Barry és Tom Cruise csupán néhány név a filmcsillagok közül, akik a csatorna tavaszi műsorkínálatában szerepelnek. És természetesen a harmadik Harry Potter fantasy sem hiányozhat a felsorolásból.