Új menetjegypénztár a vasúton utazóknak

Új menetjegypénztár a vasúton utazóknak
A MÁV Rt. az országban először Debrecenben és Szegeden vitte közelebb az egyetemi polgárokhoz a menetjegypénztári szolgáltatást.

Mától új vasúti szolgáltatás vehető igénybe Debrecenben az Egyetem téri campuson megnyitott menetjegyirodában. A szolgáltatást a MÁV Rt. az országban elsőként Debrecenben és Szegeden vitte közelebb az egyetemi polgárokhoz: Debrecenben a vasúttársaság személyszállítási üzletága és a Debreceni Campus Kht. által megkötött szolgáltatási szerződés alapján.

A szolgáltatásbővítő program folytatódik, az országban összesen nyolc felsőoktatási intézményben telepítenek hasonló menetjegypénztárat, mondta el az irodanyitást megelőző sajtótájékoztatón Bíró Péter, a MÁV Rt. marketing- és értékesítési igazgatója.

A most megnyitott iroda nem csak az egyetem huszonnyolc ezer hallgatója és hétezer alkalmazottja számára teszi egyszerűbbé a vasútijegy-vásárlást, hanem az Egyetem tér környékén lakó helybelieknek is. A pénztár hétfőtől csütörtökig 8-tól 18 óráig, pénteken 8-tól 14 óráig tart nyitva.

G.I.