Új kiadványokkal népszerűsíti a TDM szervezet a Tokaj-Hegyalja, Taktaköz, Hernád-völgye területét

Új kiadványokkal népszerűsíti a TDM szervezet a Tokaj-Hegyalja, Taktaköz, Hernád-völgye területét
A nyár folyamán magyar, angol, német, lengyel, francia nyelven jelentek meg a Tokaj-Hegyalja, Taktaköz, Hernád-völgye turisztikai kínálatát bemutató kiadványok.

A Tokaj-hegyalja, Taktaköz, hernád-völgye TDM szervezet a tél folyamán sikeresen pályázatott a TDM szervezetek támogatására megjelent pályázatra. A sikeres angol és német nyelvi turisztikai képzések, a turisztikai hotline elindítása, a TDM irodák megnyitása után a legfontosabb tevékenység a megfelelő információs anyagok megjelentetése volt. A kiadványok online is megtekinthetőek a http://tokaj-turizmus.hu/index.php/hu/kiadvanyok/category/1-kiadvanyaink link alatt.
A közeljövőben Szerencsről, Tállyáról, Rátkáról, Erdőbényéről, Tarcalról és Tokajról a turisztikai kínálatot bemutató térképek is napvilágot látnak, közel 20.000 példányban.

A TDM szervezet munkaszervezete egy decentralizált modell alapján működik, Tarcalon, Erdőbényén, Szerencsen és Tokajban vannak az információs irodák, amelyek feladata a helyi turisztikai kínálat koordinálása és önálló turisztikai termékek előállítása a helyi turisztikai szolgáltatók bevonásával. A fél éve működő irodák eddig – a válság ellenére is – milliós bevételt termelt ki a szolgáltatók számára.
hirdetés


hirdet�s