Új játékosok a kezdőben?

Pajkos János
Pajkos János
Az MTK elleni pénteki bajnoki mérkőzésen könnyen előfordulhat, hogy új arcokat fedez fel a meccsre kilátogató szurkoló a DVTK kezdőcsapatában. Pajkos János ezt tervezi a hétközi edzőmeccs után.

Hosszú idő után megérkeztek az afrikai játékosok Diósgyőrbe, és a fárasztó utazás ellenére már beszálltak a csapathoz edzésre, de úgy tűnik, ennek ellenére kitűnően bírták a terhelést.
– Már hétfőn és kedden is tréningeztek a fiúk, kedden a B csapat elleni edzőmeccsen is pályára léptek. Az első benyomásaim alapján csak a legjobbakat mondhatom róluk – mondta Pajkos János, a DVTK vezetőedzője az nb1.hu-nak. – Különösen a libériai támadó fizikuma ragadott meg, erős jó felépítésű, aki keményen felveszi majd a harcot a védőkkel szemben. A többi három kameruni szintén jó alapokkal rendelkezik, meglepően iskolázottak. Biztos, hogy érkezésükkel erősítést jelentenek majd, mert kellenek a frissítések a csapatunkban. Az sincs kizárva, hogy közülük a pénteki, MTK elleni találkozón lesz olyan, aki a kezdő tizenegyben kap helyet, miután semmilyen technikai akadálya nincs a pályára lépésüknek.

DVTK A – DVTK B 4-1
Gólszerző: Simon, Douva, Sipeki, P. Carr, illetve Lindák.

Szavazzon!
Ki álljon a kezdőcsapatba?