Új hírarculat – új műsorok ősztől az MTV-n

Megújította műsorait és őszi műsorrendjét a Magyar Televízió. A hírszolgáltatásban a regionális jelenlét erősítésével és egy új külföldi tudósítói poszt létrehozásával újul meg ősztől a köztévé – tájékoztatta a Független Hírügynökséget az MTV sajtóirodája.

A Híradó minden este más városból jelentkezik szeptember 2-ától nyolc napon át. Az országjáró körút első helyszíne Tihany, ezután Pécsről, Debrecenből, Szegedről, Miskolcról, Sopronból, Pannonhalmáról és Tokajból jelentkezik a Híradó.

Szeptember 9-étől új arculattal jelentkeznek a hírműsorok. Először vasárnap A szólás szabadsága, majd hétfőn a Híradó és Az Este. Októbertől New Yorkból is friss helyszíni híradással jelentkezik az MTV. Ősztől Bombera Krisztina látja el a tudósítói posztot az amerikai metropoliszban.

Keddenként jelentkezik A Társulat című szereposztó show, heti váltásban az MTV filmsorozatával, az Életképekkel. Pénteken 20 órától láthatják a nézők a Tiszta Kabaré című műsort, mely az idén százéves, műfaj magyarországi történetét idézi fel. A szólás szabadsága című műsor előtt ezentúl a Tűzvonalban című, új magyar krimisorozat várja a nézőket.