Új edzőpáros a Fradinál?

Több mint 20 éve nem kezdte ilyen rosszul a bajnokságot a Ferencváros, mint idén. A csapat csupán a 14. a bajnokságban, és manapság a pénz is ritka vendég az Üllői úton.

Honlapunk úgy értesült, hogy már a jövő héten edzőt vált a Fradi, és László Csaba helyét a Szepesi László-Ebedli Ferenc páros veszi át.

– Ez teljesen új számomra, kissé meglepett ez az információ. Szó sincs arról, hogy leváltanánk a vezetőedzőt, ez pillanatnyilag nem aktuális – mondta Furulyás János elnök.

Hasonlóan reagált a két új szakember is.
– Jaj, de jó lenne, bár sajnos én még nem tudok róla. Úgy két-három hete beszéltem Furulyás úrral, és bár szakmai ügyben, de nem erről, hanem a fiatalokról, akikkel én korábban dolgoztam. Az elnök egyébként azt mondta nekem, hogy most inkább a pénzügyekkel van elfoglalva, az edzőkérdés nem téma – nyilatkozta Ebedli.
– A Pro-licences tanfolyamon november tizedikén vizsgázom, tehát a papír szempontjából nem lenne akadálya, hogy én legyek az edző, de sajnos velem ezt a hírt még senki sem közölte. Ha felkérnének, akkor természetesen szívesen dolgoznék újra a Fradinál, de ismétlem: ez még nem történt meg – mondta Szepesi.

Egyelőre tehát mindenki “tagad”, de mindenki tudja: történtek már “váratlan csodák” egyik napról a másikra a futballban, és az a bizonyos haraszt általában csak akkor kezd el zörögni, amikor megfújja a “szellő”.