Új buszt tesztel mától a BKV

A 8-as autóbusz vonalán kezdett tesztelni egy új, Mercedes-Benz Conecto típusú autóbuszt a BKV csütörtökön. Az alacsonypadlós járművel egy héten keresztül ismerkedhetnek az utasok. A busszal kapcsolatos véleményeket telefonon és e-mailben várja a közlekedési társaság.

A Március 15. tér és a Gazdagréti lakótelep között új autóbusszal találkozhatnak az arra közlekedők. A 8-as busz menetrendszerinti vonalán tesztel ugyanis a BKV egy Mercedes-Benz Conecto típusú autóbuszt egy héten keresztül. A jármű csütörtöktől jövő hét szerdáig közlekedik ezen az útvonalon – tájékoztatott csütörtöki közleményében a BKV Zrt.

A jármű alacsonypadlós, mozgáskorlátozottak számára is biztonságosan használható. A busz egyébként 11,95 méter hosszú, automata sebességváltóval felszerelt. Dízelmotorja a hazai szabványokon túl megfelel az EURO IV-es műszaki, üzemanyag-tisztasági és zajkibocsátási normáknak is.

A közlekedési társaság arra kéri azokat az utasokat, akik találkoztak ezzel a járművel, mondják el véleményüket a 258-4636-os telefonszámon, vagy küldjék el észrevételeiket az ugyfelszolgalat@bkv.hu e-mail címre.Sporthírek