Miskolc Steelers: Izgalmas döntő volt

Akt.:
Miskolc Steelers
Miskolc Steelers - © Fotó: Kozma István
Budapesti arany- és miskolci ezüstérem lett a HFL-döntő vége.

Szombaton 3700 néző előtt rendezték meg Budapesten, az újpesti Szusza Ferenc stadionban a XIII. Hungarian Bowlt, a magyar amerikaifutball-bajnokság legmagasabb osztályának a fináléját. A döntő két résztvevője a Budapest Wolves, valamint a Miskolc Steelers volt.

miskolc_steelers_amerikai_foci_donto_88

A borsodi acélosok zsinórban harmadszor jutottak el a sorozat fináléjába: előtte, 2016-ban nyertek, míg tavaly veszítettek.

Drámai izgalmak

Az amerikai Eaton Demetrius Lamar által vezetett és edzett Steelers 0-14-ről állt fel, majd az utolsó negyedben már 30-27-re vezetett, ám a végén, drámai izgalmakat követően a Farkasok örülhettek (30-34).

miskolc_steelers_amerikai_foci_donto_83

„Nem vagyok elégedett, mert szerettünk volna nyerni. Egy nagyon kemény csapat volt az ellenfelünk. Sorozatban harmadszor voltunk a döntőben, évről évre fejlődtünk, a teljesítményünk ennek volt a lenyomata, sajnálom a srácokat, hogy nem örülhettek” – mondta a tengerentúli tréner. A nézők, valamint a sportág barátai számára igazi ünnep volt a szombati nap, remélhetőleg a miskolciak jövőre is legalább ilyen jó eredményt érnek el!

ÉM


Óriási csatában dőlt el az aranyérem sorsa
Budapest, Miskolc - Szombaton Budapesten rendezték meg a HFL 2018-as döntőjét. A hétvégi döntő két résztvevője a Budapest Wolves, valamint az a Miskolc Steelers volt, amely az utóbbi három szezont tekintve harmadszor jutott be a fináléba. Az acélosoknál két hiányzó volt a korábbiakhoz képe...

Miskolc Steelers csapat
Budapest - A Budapest Wolves nyerte a magyar amerikaifutball-liga kiemelt osztályát (HFL). A fővárosi együttes a szombati fináléban, a Szusza Ferenc Stadionban rendkívül fordulatos és pontgazdag mérkőzésen 34-30-ra győzte le a sorozatban harmadszor döntős Miskolc Steelers csapatát. A F...