Ivás után a halálba fuvarozta barátját Tiszakeszinél

Akt.:
Tragédia Tiszakeszinél - Ivás után a halálba fuvarozta barátját
Tragédia Tiszakeszinél - Ivás után a halálba fuvarozta barátját
Mezőcsát, Miskolc – Fának csapódott egy kanyarban a mezőcsáti úton az ittas sofőr. Vádat emeltek ellene.

Halált okozó ittas járművezetés bűntette miatt emelt vádat a Miskolci Járási Ügyészség az ellen a 26 éves férfi ellen, aki haza akarta fuvarozni barátait, ám ittasan ült a volánhoz és nagy sebességgel egy fának ütközött az autóval Tiszakeszinél.

Az alkohol beszélt belőle

Az eset – mint portálunkon is olvashatták – március 4-én az esti órákban történt. A vádlott és két barátja közösen szórakoztak a vádlott lakásán. Mindannyian nagyobb mennyiségű alkoholt fogyasztottak. A buli végeztével a férfi felajánlotta a testvérpár fiúknak, hogy autóval hazaviszi őket. Tiszakeszi és Mezőcsát között egy kanyarban az autó lassítás nélkül lesodródott az úttestről, és fékezés nélkül egy fának ütközött. A hátsó ülésen fekvő férfi a baleset következtében életét vesztette. Elöl ülő testvérét életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba. Életét a gyors orvosi beavatkozás mentette meg. Az autót vezető vádlott karcolásokkal úszta meg a balesetet, pedig a biztonsági öve nem volt bekapcsolva.

Az ügyészség halált okozó ittas állapotban elkövetett járművezetés bűntette miatt börtönbüntetést, közügyektől eltiltást és járművezetéstől eltiltást indítványozott a vádlottal szemben.

ÉM-SZBTragédia Tiszakeszinél – Előzetesben a halálos balesetet okozó sofőr

Miskolc, Tiszakeszi – A közelmúltban közúti közlekedési baleset történt Tiszakeszinél, minek következében egy férfi meghalt, ketten pedig súlyosan megsérültek. Az autót ittas állapotban vezető sofőrt a mai napon a bíróság előzetes letartóztatásba helyezte. tovább »

Tragédia Tiszakeszinél

Tiszakeszi – Halálos közúti közlekedési baleset történt Tiszakeszinél szerdán este. tovább »

Halálos baleset Tiszakeszi közelében

Miskolc, 2015. március 4., szerda (MTI) – Egy ember meghalt és többen megsérültek a Mezőcsát és Tiszakeszi között szerda este történt balesetben – közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. tovább »
hirdetés


hirdet�s