Ittasan, eltiltás alatt, hatósági jelzés nélkül bukott a motoros Ónodon

Akt.:
Ittasan, eltiltás alatt, hatósági jelzés nélkül bukott motoros Ónodon
Ittasan, eltiltás alatt, hatósági jelzés nélkül bukott motoros Ónodon - © Fotó: police.hu
Miskolc – Egy ittas motorost az oszlop fogott meg, míg több szeszesital-fogyasztása után volán mögé ülő autóst pedig a rendőrök.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság az illetékességi területén kiemelt figyelmet fordít a közlekedés biztonságára, így az ittas sofőrök kiszűrésére is. A megye útjain 2017. július 17-e és július 23-a között 72 közúti közlekedési baleset történt. Ebből hét esetben volt ittas sofőr az okozó.

A járőrök az adott időszakban 27 ittasan volán mögé ülő sofőrt szűrtek ki a forgalomból, mielőtt még közúti közlekedési balesetet okozhattak volna.

Többször is hangsúlyozni kell, hogy az ittas járművezetők magas kockázati tényezőt jelentenek a biztonságos közlekedés számára.

Egy 29 éves motoros Ónodon, a Mező utcában haladt 2017. július 19-én 14 óra körül, amikor járműve sebességét nem az útviszonyokhoz igazítottan választotta meg és egy kanyarban oszlopnak ütközött. A súlyos sérülésekkel kórházba szállított férfi el volt tiltva a vezetéstől, a motoron nem volt hatósági jelzés, ráadásul ittas is volt.

onod_motoros1

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya felhívja a figyelmet, hogy aki ittasan vagy kábítószer hatása alatt járművet vezet, elfogadhatatlan kockázatot vállal, és mások életét is veszélyezteti!

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –


​Villamos sínen landolt az Opel Miskolcon
Miskolc - Személyi sérüléssel végződött az a közlekedési baleset, ami szerdán reggel történt Miskolcon az Andrássy úton. A helyszínen szerzett információink szerint egy Opel Vectra haladt az épülő DVTK Stadion felé a belső sávban a belváros irányába, amikor a vezetője egyelőre ismeretlen okból ...

Közlekedési balesetek Borsod-Abaúj-Zemplén megyében
Miskolc - A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2017. július 25-én négy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt. Legyesbényén, a Széchenyi István úton 8 óra körül egy autó vezetője kanyarodása közben nem biztosított elsőbbséget egy másik ...

Belehajtott a kisteherautó a lassító autóba az M3-ason Mezőkövesdnél, két sérült
Miskolc - A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2017. július 24-én három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt. Az M3-as autópályán, Mezőkövesd közelében 8 óra 30 perc körül egy kis tehergépkocsi haladt Nyíregyháza irányából Budapest felé...A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .