Ittas vezetés, családi erőszak és garázdaság Borsodban

Ittas vezetés, családi erőszak és garázdaság Borsodban
Tiszaújváros, Ózd, Sátoraljaújhely, Miskolc – Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2016. április 16-án történt rendőrségi eseményeiből.

A Tiszaújvárosi-, az Ózdi- és a Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság 2016. április 16-án garázdaság, a távoltartó határozat szabályainak megszegése, illetve járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt egy-egy személlyel szemben indított szabálysértési eljárást.

A szabálysértőket a járőrök előállították, majd őrizetbe vették.

A rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

Ideiglenes megelőző távoltartást a tiszaújvárosi egyenruhások egy férfival szemben alkalmaztak hozzátartozók közötti erőszak miatt.

A fenti eseteken túlmenően az elmúlt 24 órában a Miskolci Rendőrkapitányság munkatársai szintén egy, elfogatóparancs hatálya alatt álló, körözött személyt fogtak el és vettek őrizetbe.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további öt esetben jutott a rendőrség tudomására.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés


hirdet�s