Friss hírek

2006.12.15. 18:32

Mindenhol keresik Fenyő gyilkosát

<p>Nemzetközi körözést adott ki a rendőrség egy szerb-montenegrói férfi ellen, akit azzal gyanúsítanak, hogy ő gyilkolta meg nyolc évvel ezelőtt Fenyő János vállalkozót. A rendőrség részletekről nem nyilatkozik az ügyben, mivel titkos nyomozást folytatnak.</p>

Fenyő Jánost 1998. február 12-én gyilkolták meg Budapesten. A tettesek Budán, a Margit utcában, egy drapp színű Mitsubishiben várakoztak. Amikor Fenyő autója kocsijukhoz ért, az egyik férfi kiszállt, és egy kilencmilliméteres géppisztolyból több mint tíz lövést adott le rá. A gyilkos ezután egy közelben parkoló autó alá dobta a fegyverét, levette kabátját és sapkáját, majd gyalogosan elmenekült.

A Nemzeti Nyomozó Iroda előre kitervelten elkövetett emberölés miatt körözi az Agin becenevű férfit. Horváczy Emese, a Nemzeti Nyomozó Iroda szóvivője az RTL Klub Híradójának elmondta: egy szerb-montenegrói állampolgárságú férfit keresnek, egyéb részletet azonban a nyomozás érdekeire hivatkozva nem árult el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!