Helyi közélet

2010.04.09. 19:27

Választás 2010 | Sebestyén László válasza Tompa Sándor nyílt levelére!

<p>Miskolc - <em>Nem óriásplakátokkal, nyílt levelekben üzengetve kívánjuk megoldani a problémákat, hanem tettekkel</em>" - kezdte Tompa Sándornak írt nyílt levelét Sebestyén László.</p>

"Azt azért szeretném megjegyezni, hogy Ön 1991-től parlamenti képviselő, idestova 20 éve, 8 éve Önök irányítják az országot és Miskolc megyei jogú várost. Ez idő alatt sikerült olyan mélyrepülést és olyan áldatlan állapotokat előidézni, mint amibe sodortak bennünket. Ezért talán nekünk miskolci lakosoknak kellene számon kérnünk, hogy Ön mit tett ez idő alatt Diósgyőrért.  A városunkat úgy eladósították az MSZP-sek, többek közt Ön is, hogy ha innentől egy fillér hitelt nem vesz fel a város, 2030-ig 42 és fél milliárd Ft-ot kell kifizetnünk. Jelenleg több mint 20 ezer fő regisztrált munkanélkülink van, és az Önök által beígért 8000 fős munkahelyteremtésből semmi nem valósult meg. Mára több mint két és félszerese a munkanélküliek száma, mint amikor a dicstelen irányításukat városunkban megkezdték. Nem csak a kampányban kell dolgozni, hanem a ciklus teljes ideje alatt. A nyílt levélben megfogalmazottak több pontja már a kérdés feltevésében is rágalom, melyet sem én, sem a FIDESZ-KDNP Szövetség egyetlen képviselője sem mondott. A fórumokon minden, a lakosság által feltett kérdésre válaszoltam, és úgy gondolom, hogy beszámolási kötelezettsége a diósgyőriekkel szemben éppen Önnek és Önöknek van. Mivel én tényleg szavatartó ember vagyok, a diósgyőriek meg fogják látni és tapasztalni, hogy a problémáikra tettekkel fogok és fogunk válaszolni."

Sebestyén László, országgyűlési képviselőjelölt, Fidesz-KDNP


Tompa Sándor: Sebestyén László bujkál

boon | 2010.04.09 10:55

Miskolc - Tompa Sándor, az MSZP országgyűlési képviselőjelöltje pénteken délelőtt személyesen próbált kapcsolatba lépni Sebestyén Lászlóval, fideszes ellenfelével, akinek lakossági fórumán korábban feltett néhány, a diósgyőriek és a Miskolcon élők egésze számára fontos kérdést, de sem akkor, sem pedig az azóta megfogalmazott nyílt levelére nem kapott választ.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában