Friss hírek

2009.08.16. 12:56

A Fidesz szerint hiteltelenek az MSZP vádjai a debreceni városvezetésrõl

<p>Hiteltelenek az MSZP hazug vádjai, hiszen éppen a kormányzásba belebukott szocialisták járnak az élen a legkülönfélébb korrupciós bûncselekményekben - így reagált a Fidesz arra, hogy a szocialisták szerint a debreceni politikai elit tagjai két kézzel osztogatták maguknak az adófizetõk millióit. Cser-Palkovics András, a legnagyobb ellenzéki párt helyettes szóvivõje közleményében hangsúlyozza, hogy jelenleg is számos MSZP-s, illetve MSZP-közeli ember "élvezi emiatt a büntetés-végrehajtási intézmények vendégszeretetét".</p>

Szabó Zoltán, az MSZP országgyûlési képviselõje vasárnap délelõtt beszélt arról, hogy a debreceni politikai elit tagjai két kézzel osztogatták maguknak az adófizetõk millióit. Példaként említette a debreceni városkezelõ ügyét, ahol még áprilisban rögzítették, hogy a gazdasági válság miatt nem fizetnek idén prémiumot. Ennek ellenére - a politikus szerint - Kósa Lajos határozott utasítására mégis kaptak jutalmat a cégvezetõk, átlagosan 3,2 millió forintot - tette hozzá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!