Friss hírek

2009.09.02. 16:00

Megszûnik a Cotton Club Singers

<p>Megszûnik a Cotton Club Singers: a csapat utolsó négy tagja Singer Street néven folytatja tovább a zenélést. A jelenlegi négy énekes - Bartus Patrícia, Mezõfi Gabriella, Czutor Ignác és Fehér Gábor - az együttes korábbi vezetõjével, László Boldizsárral közösen hozta meg a döntést.</p>

A Cotton Club Singers 2010. január 9-én Záróakkord címmel nagyszabású koncerttel búcsúzik közönségétõl a budapesti Papp László Sportarénában. A fellépésen a 15 éves zenekar régi tagjai is énekelnek, például Kozma Orsi és Szûcs Gabriella. Zsédenyi Adrienn (Zséda) még nem fogadta el a meghívást. A koncerten közremûködik a MÁV Szimfonikus Zenekar, Malek Miklós irányításával.

László Boldizsár, az együttes korábbi vezetõje elmondta: a Cotton Club Singers megszûnését azért határozták el, mert januári kiválása ellenére sokan vele azonosították a zenekart. A jelenlegi négyes új arculattal, Singer Street néven folytatja az éneklést.

A Cotton Club Singersben összesen 10 énekes szerepelt a zenekar 15 éves fennállása alatt. Az együttes 10 nagylemezt és 2 DVD-t készített, valamint több mint 3000 koncertet adott. László Boldizsár idén januárban távozott a Cotton Club Singersbõl, hogy operaénekesként folytassa pályafutását, valamint megalapította a Boldi és a Keresztapák zenekart.

További információ a www.singers.hu és www.laszloboldizsar.com oldalakon található.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!