Helyi közélet

2014.12.24. 12:29

Az elmúlt 24 óra számokban - Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

Kazincbarcika, Miskolc, Ózd - Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2014. december 23-án történt rendőrségi eseményeiből.

Kazincbarcika, Miskolc, Ózd - Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2014. december 23-án történt rendőrségi eseményeiből.

A Miskolci Rendőrkapitányság 2014. december 23-án három személyt vett szabálysértési őrizetbe.

A megyeszékhely rendőrkapitánysága egy-egy férfival szemben garázdaság, az ideiglenes megelőző távoltartás szabályainak megszegése, valamint tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt alkalmazott személyi szabadságot korlátozó kényszerintézkedést.

Az illetékes rendőrkapitányság a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítja bíróság elé.

Az említett ügyeken túl hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazott ideiglenes megelőző távoltartást egy esetben Kazincbarcikai- és további két esetben az Ózdi Rendőrkapitányság.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában egy halálos kimenetelű, egy személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, míg anyagi kárral járó ütközés további négy esetben jutott a rendőrség tudomására.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában