Itt és most először!

Itt és most először!
A Seamus Haji név minden bizonnyal sokaknak ismerősen cseng: ő korunk egyik legkreatívabb és technikailag legtehetségesebb DJ-je.

Seamus 16 évesen vágott bele zenei karrierjének építgetésébe house, soul és hip-hop zenék mixelésével. Hatalmas energiával, lelkesedéssel és határozottsággal felvértezve elsőként a The Satellite klubban lett rezidens, majd számos további vezető hely állandó vagy alkalmi szereplője lett. Seamus Haji 2005. október 22-én Sterbinszky és Zola társaságában a pásztói Club Miamiban lép a lemezjátszók mögé, hogy bemutassa legjobb és legújabb, az igényes clubhouse zenei szcénát erősítő lemezeit.

Seamus Haji pályája elején rengeteg helyen lépett fel vendég DJ-ként, majd később a MOS, a Code, a Bed, valamint a londoni és az ibizai Pacha rendszeres szereplőjévé vált. Számtalan rajongót szerzett kirobbanó megjelenésének és nem kevésbé tehetségének köszönhetően. Zenei erőssége a változatosságban rejlik és abban, hogy szettjei ma már saját produkcióiból és remixeiből állnak, nem pedig felületes tudásról árulkodó trükkökből.

Seamus-nek több kreatív személyisége van, melyeket a különböző nevek alatt tárt a világ elé: a Big Bang Theory például a funk-house identitás, dalai (“God’s Child”, “Do U Got Funk?”, “Haven’t Been Funked Enough”) világsikert ért el 2003-2004-ben. A Mekkah Seamus vokálokra épülő soul énje – a “Race Of Survival” klasszikusnak számít csakúgy, mint a másodszorra megjelenő “Found A Love”. A 11th Dimension egy sötétebb, keményebb, futurisztikusabb oldala Paul Emanuel közreműködésével. Seamus Haji saját néven napvilágra hozott kiadványai közül a “Last Night A DJ Saved My Life” volt az utolsó. A ’80-as évek klubklasszikusát elektro-house stílussal vegyítette, mely például a Deep Dish zenéjét is jellemzi. Seamus remixek terén is erős: nemrégiben Afro Medusa “Pasilda” című dalának 2005-ös verziójával került középpontba.

DJ-ként, producerként és remixerként Seamus az elmúlt 10 évben számos zenei tapasztalatot és tudást szerzett, melynek birtokában saját kiadót alapított Big Love néven. Ezenkívül a Ministry Of Sound nevű rádióshow-ban is feltűnik, valamint állandó résztvevője a Radio 1, Kiss 100, Galaxy és a Ministry Of Sound rádiók mixműsorainak.