Itt az őszi Nagyerdei Terep Maraton

Itt az őszi Nagyerdei Terep Maraton
© Fotó: Matey István
Debrecen – A Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, a tavalyi évekhez hasonlóan, az idén is szervezőként csatlakozik a Nagyerdei Terep Maraton futóversenyhez.

A debreceni futók egyik kedvelt helyszíne a Debreceni Nagyerdő, a Nagyerdei Stadion, ami az idén is a Nagyerdei Terep Maraton rajt-cél helyszínéül fog szolgálni.

A versenyen a sportolók, három távon – maraton, félmaraton és negyedmaraton – és több kategóriában, köztük katasztrófavédelmiben is összemérhetik az erejüket.

Díjazásban azonban nem csak az első három befutó részesül, hiszen ezen a versenyen mindenki nyertes, aki teljesíti a távot. A versenyzők már a rajt előtt egy csomagot kapnak, mely olyan tartalommal van feltöltve, ami a futás könnyítéséhez járul hozzá. A frissítőpontokon víz és izotóniás ital, banán, alma, aszalt gyümölcsök, sajt, olívabogyó várja a futókat. A verseny alatt gondolunk azokra is, akik családi programként képzelik el ezt a vasárnapot, ezért a gyerekeket arcfestés, kirakós, és egyéb játékokkal várjuk. A futóversenyen gyerekek is indulhatnak, korcsoport alapján két távon.

Nevezési határidő: 2017. szeptember 6 éjfél.

A versennyel kapcsolatban bővebb információ és nevezés itt.

– Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –