Itt az ideje váltani?

Akt.:
Cvonline.hu
Cvonline.hu
Budapest, Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Többször elgondolkoztál már azon az utóbbi időben, hogy lehet, érdemes lenne új munka után nézned? Cikkünkben arra a kérdésre kerestük a választ, hogy mit érdemes mérlegelni és mikor érdemes munkahelyet váltani.

Manapság azt szokták mondani, hogy három év az, amit érdemes eltölteni egy munkahelyen. Ez ugyanis az az időszak mire megismerjük a kollégákat, megtanuljuk az új rendszereket kezelni és mire teljesen átlátjuk a munkafolyamatokat. Lerövidítve, ez az az idő mire kicsit unalmassá is válik már a munka. Természetesen ez sem igaz mindenkire és minden munkakörre/cégre.

Elképzelhető ugyanis, hogy az idő során folyamatosan kiegészül a munkakörünk, folyamatosan új dolgokat tanulunk, és állandó változásban vagyunk, így eszünkbe sem jut más munka után nézni. Ráadásul van, hogy sokkal fontosabb az anyagi biztonság, a megszokott csapat, megszokott munkakör.

De mi az, ami még szempont lehet? A szakmai fejlődési lehetőség mellett a megbecsülés is fontos tényező a mérlegeléskor, és itt nem csak a pénzbeli megbecsülést értjük. Megszokták dicsérni a munkádat? Megköszönik, ha valakinek szívességet teszel? Tisztában vannak a kollégáid és Te is azzal, hogy mivel járulsz hozzá a vállalat sikereihez?

Kattints ide a folytatáshoz!