Itt a miskolci formációs táncfesztivál

Miskolc – Formációs táncfesztivál Miskolcon, szombaton. „Kerek” évfordulós a mostani. Ez a 33. Három programból áll a sportcsarnoki rendezvény, amelyen a legjobbak szerepelnek.

Szombaton rendezik meg a 33. Nemzetközi Formációs Táncfesztivált és Formációs Magyar Bajnokságot a miskolci sportcsarnokban – a Miskolc Városi Szabadidőközpontban –, ahol délelőtt 11-kor kezdődnek az elődöntők, délután 3-kor a döntők, este 8-tól pedig a gála szereplői mutatják meg magukat.

A fellépő csapatok: Albatrosz TSE (Győr), Bonita TSE (Veszprém), Botafogó Táncegyüttes (Budapest), Dimenzió TSE (Győr), Gála TSE (Zalaegerszeg), Ködmön TSE (Miskolc), Lazúr KTSE (Miskolc), Ritmo TSE (Pécs), Savaria TSE (Szombathely), Szilver TS (Szentes), Valcer TSE (Debrecen).

A fesztivál meghívott vendégei: Keleti Andrea és Csonka András, „A–Z” Formációs Táncegyüttes – Lengyelország, „TSC–Kosice” – Szlovákia, Miskolci Majorette Együttes, Süttő Roland és Tombácz Anikó versenytáncosok, Tornádó Ütősegyüttes – Miskolc, Miskolci Ifjúsági Fúvószenekar.

A jegyek
Elődöntő: 900 Ft, döntők: A-D-E-H szektorok: 2400 Ft, B-C-F-G szektorok: 2600 Ft,
küzdőtér, középlelátó és asztalok: 2800 Ft. Gála: A-D-E-H szektorok: 2800 Ft, B-C-F-G szektorok: 3000 Ft, küzdőtér, középlelátó és asztalok: 3200 Ft. Jegyek az Ifjúsági és Szabadidő Házban, a Miskolc Városi Sportközpontban és a Széchenyi utcai Kazinczy Könyvesboltban vásárolhatók.