Koncertajánló

2019.11.26. 15:30

Időben szólunk: szombat este Későn Szóltál koncert a Collinsban

Újabb helyi banda koncertjén csápolhatunk a Collins Rock Klubban szombat este.

Bukovenszki-Nagy Eszter

Későn Szóltál

Forrás: A zenekar fotója

A fergeteges nyitókoncert után a miskolci Későn Szóltál zenekar szórakoztatja a nagyérdeműt november 30-án, szombat este. A banda négy éve alakult, saját dalaik mellett a 70-es és 80-as évek magyar rockzenéit játsszák, sajátos és mai hangzásban. Kicsit családi vállalkozás is ez, hiszen a dobos és a gitáros apa-fia páros: Bencsik Dávid „Kobold” mellé fia, Bencsik Dániel Tamás is beugrik olykor zenélni. A városban jól ismert veterán zenészekből áll egyébként a banda: Bencze Attila gitáros és zenekarvezető már régi motoros a miskolci rock életben, hozzá csatlakozott még Veres László Tibor, az énekes és Farkas Ferenc, a basszusgitáros. Repertoárjukban olyan jól ismert és népszerű együttesek dalai szerepelnek, mint például az Edda, a P. Mobil, a Dinamit, a Beatrice vagy a Korál.

„A recept a régi, a hely »új«, a barátság változatlan, a szeretet nő! Szokásos barátkozós, együtténeklős bulira várunk benneteket! Régi és új dalokkal, humorral, hangok versengésével. Gyertek, vessük meg a lábunkat a Collinsban együtt!” – invitálja a zenekar az érdeklődőket a Facebook eseménynél.

– Most szombaton kétszer egy órát játszunk majd, rengeteg új, korábban nem hallott feldolgozással készülünk. Ahogy említettük, a közönséggel közösen szeretnénk majd alakítani az este nagyobb részét, szeretnénk, ha ők is részt vennének benne. Egyébként egy pörgős, táncolós, jó hangulatú és bulis koncertet fogunk adni – avatott be a részletekbe bennünket Bencsik Dávid „Kobold”, a Későn Szóltál dobosa.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!