Ismét veszélyben a MÁSA

Akt.:
Segítségre szorulnak
Segítségre szorulnak
Miskolc – Segítséget kér a Miskolci Állatsegítő Alapítvány (MÁSA), hogy átvészeljék a következő másfél hónapot.

„A MÁSA-csapat szívvel, lélekkel teszi a dolgát, gondoskodunk a bajba jutott állatokról, de most mi is bajban vagyunk, segítséget kérünk tőletek, állatszerető emberektől” – adták hírül az alapítvány közösségi oldalán. A segítségkérést pedig a MÁSA-csapat tagjai és 352 kutya és 41 cica „írták” alá.

Az Észak-Magyarország megkereste Kisfalvi Nyinát, az alapítvány elnökét, aki elmondta: „Valóban veszélyben a működésünk, hiszen át kell vészelnünk másfél hónapot, hogy jóváírják a számlánkon az adó 1 százalékot. Ehhez 900 ezer forintra lenne szükségünk, hogy ne legyen adótartozásunk és jogosultak legyünk a jóváírásra. A Miskolci Állatsegítő Alapítvány menhelye közadakozásból épült fel, 240 kutya befogadására, ehhez képest most is 352 kutyáról és 41 cicáról gondoskodunk. Az állandó anyagi gondjainkat a folyamatosan növekvő és befogadásra váró állatok létszáma okozza. Az idén a mai napig 378 kutyus került be hozzánk, miközben hetente átlagosan csak 5–6 kutyát tudunk örökbe adni. Nincs az a csekély adomány, ami ne járulna hozzá, hogy a jövőben is menthessük a bajba jutott állatokat”.

Az állatbarátok felajánlásait a Miskolci Állatsegítő Alapítvány – Budapest Bank – 10102718-49389700-01000007 számlájára várják, de a www.allatsegito.hu oldal kezdőlapjának alján a támogatás gombon is lehetséges, illetve személyesen a Miskolc, Sajószigeti utca 23. szám alatt, a menhelyükön. A MÁSA a szombati Lecsó- és Pecsenyefesztiválon is jelen lesz, ahol szintén várják az adományokat, illetve frissítővel kedveskednek majd az állatoknak.

ÉM-NSZR