Ismét várja a tavaszt a KBSC

Ismét várja a tavaszt a KBSC
A Pápa sem jelentett akadályt az NB II-es észak-borsodiak számára az MK-ban.  

Kezdődött úgy, hogy mintegy negyven barcikai drukker már a találkozó előtt fél órával jókedvűen énekelt a stadion parkolójában. Aztán az ő hangjukat lehetett hallani később is a lelátókon, volt tűzijáték, miegyéb, a végén pedig az elmaradhatatlan pacsi a játékosokkal. ,,Köszönjük, hogy ennyien eljöttek, sokat hozzátettek a sikerhez. Húsz százalékot biztosan…” – jelentette ki még az öltözőfolyosón Kovács Roland, a KBSC csapatkapitánya.

Picit bennük volt

A védő arról is beszélt, hogy igazából nulla-egynél sem fordult meg a fejükben az, hogy nem lépnek tovább.
– Szépen eltalálta a labdát a hazaiak csatára, de szerintem addig is, és azután is mi irányítottuk a mérkőzést. Persze, bennünk volt valamennyire, hogy ez az eredmény még mindig jó nekünk, de a második félidőre úgy mentünk ki, hogy mindenképpen gólt akarunk szerezni. Aztán amikor egy szép kontrát követően ,,Stevi” bebombázta a labdát Szűcs kapujába, már százszázalékosan biztos voltam benne, hogy továbbjutunk, amit az otthon szerzett kétgólos előny tudatában is csak mi ronthattunk volna el.

Megismételték

A másodosztályú KBSC elkövette azt a bravúrt, hogy a 2007/2008-as sorozat után ismét bekerült a legjobb 8 közé az MK-ban.
– Tulajdonképpen nem változtunk az eltelt egy évben, ugyanúgy odatesszük magunkat, ugyanúgy küzdünk egymásért, ugyanolyan jó a hangulat az öltözőben, vélhetően ezek a dolgok vezettek el bennünket megint eddig – adott választ Kovács Roland. – No és persze az, hogy egy jó szériában vagyunk, hét meccs óta nem kaptunk ki. Nem tudom, kit kapunk ellenfélnek a következő körben, de szeretnénk megmutatni tavasszal, amikor folytatódik a sorozat, hogy nem véletlenül jutottunk el idáig. A tavalyi kiírásban, ugyanebben a szakaszban a Honvéddal játszottunk a négybe kerülésért, csupán egy hajszálon múlt, hogy nem sikerült. Reméljük, ezúttal másképp lesz…