Ismét vádemelési javaslat Repülős Gizi ellen

Újabb vádemelési javaslat született Repülős Gizi ellen. Ezúttal a kőszegi rendőrök küldenék börtönbe az idős nőt, aki tavaly novemberben bukott le Vas megyében.

A nyomozás most zárult le és a rendőrség szerint bizonyítható, hogy a 81 éves asszony több családi házat is kifosztott Kőszeg környékén. A vesztét egy kutya okozta Csepregen.

A Repülős Giziként elhíresült asszonyt tavaly novemberben fogták el. Egy házba akart besurranni, ott azonban a házőrző kutya rátámadt. A nőt kórházba vitték, ahol minden kiderült: kőszegi, büki és mohácsi lopásokra is találtak nála bizonyítékot. Az asszony azóta is tagad. A vasi rendőrök közben vádemelési javaslattal zárták az ügyet.

Repülős Gizi jelenleg is ül, a Baranya Megyei Bíróság ítélte el. Várhatóan szeptemberben szabadul, aztán minden bizonnyal a Vas megyei lopások miatt visszaviszik a börtönbe. A 81 éves nőt már húsznál is többször büntették besurranásos lopások miatt. Gyúnynevét azért kapta, mert az ötvenes években még belföldi repülőjáratokkal járt lopni.