Sport

2015.10.24. 13:59

Mezőkövesd Zsóry FC: Otthon tilos hibázni

Mezőkövesd - A labdarúgó NB II 11. fordulójában az Ajka csapatát fogadja a Mezőkövesd Zsóry FC szombaton este.

Mezőkövesd - A labdarúgó NB II 11. fordulójában az Ajka csapatát fogadja a Mezőkövesd Zsóry FC szombaton este.

Mezőkövesd Zsóry FC – FC Ajka (Mezőkövesd, szombat, 18:00)

Benczés Miklós, a Mezőkövesd Zsóry FC vezetőedzője: – Az elvesztegetett pontokból hármat a múlt héten, idegenből vissza tudtunk hozni. Itthon nem szeretnénk hibázni, hiszen ha nyernénk, akkor stabilizálnánk helyünket a feljutó pozícióban. Az Ajka az előző fordulóban nem érdemtelenül, 1-0-ra verte a Budaörsöt, az egyik meglepetés csapatot. Inkább saját pályájukon gyűjtögetik a pontjaikat, de nekünk abban nem szabad elringatnunk magunkat, hogy akkor a győzelem magától is jönni fog. Ellenfelünk jól használja ki a pontrúgásokat, a magas labdákban erősek, fizikálisan rendben vannak, szóval nagyon oda kell majd figyelnünk. Kiegyenlített a mezőny, minden egyes sikerre szükségünk van, de egyiket sem adják könnyen.

A héten többen betegséggel, megfázással küszködtek a kövesdieknél, de a vezetőedző reméli, hogy mindannyiukra számíthat. Eltiltott nincs.

A Mezőkövesd Zsóry FC várható kezdőcsapata: Dombó – Nagy J., Devecseri, Nánási, Fótyik – Molnár G., Szeles, Takács, Rácz – Máté, Heffler.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!