Ismét kikapott a franciáktól a magyar futsal-válogatott Miskolcon

Ismét kikapott a franciáktól a magyar futsal-válogatott Miskolcon
Miskolc – A magyar futsal-válogatott keddi eredményét megismételve szerdán is 4-1-es vereséget szenvedett az Európa-bajnoki résztvevő francia együttestől a két csapat felkészülési mérkőzésén, Miskolcon.

A magyar szövetség honlapjának beszámolója szerint az első félidő végig kiegyenlített játékot hozott, a hazai együttes bátran játszott, helyzeteket dolgozott ki, többször is nagy védésre késztette a franciák kapusát. A vendégeknek is voltak lehetőségeik, de ennél tovább nem jutottak, szünetig nem született gól.

A fordulás után az ellenfél gyorsan megszerezte a vezetést, s mivel a magyarok támadójátékából hiányzott az átütőerő, így egyre nőtt a különbség. A hazaiak szépítő gólja 0-3-as állásnál Horváth Norbert megpattanó lövéséből született.

– MTI –


Magyarország – Franciaország 1-4 (0-0)

Miskolc, 200 néző. V.: Kovács, Farkas.

Magyarország: Mezei – Dávid, Klacsák, Fridrich, Horváth. Csere: Alasztics (k), Nagy, Trencsényi, Tatai, Sánta, Gál, Andorka, Vas, Szabó. Szövetségi kapitány: Sito Rivera.

Franciaország: Kerroumi – Ramirez, Mohammed, Kebe, Gasmi. Csere: Haroun (k), Durot (k), Belhaj, Ba, De Sa Andrade, Aigoun, Ngala, Mouhoudine, Alla. Szövetségi kapitány: Pierre Jacky.

Gólszerző: Gasmi (0-1) a 21., Mouhoudine (0-2) a 28., Ramirez (0-3) a 29., Horváth (1-3) a 35., Mouhoudine (1-4) a 39. percben.