Ismét Jégvirág Kupa: huszonegy nemzet jön Miskolcra

Akt.:
Látványosnak igérkezik a verseny
Látványosnak igérkezik a verseny
Miskolc – Rangos nemzetközi ver­sennyé nőtte ki magát a kétnapos miskolci esemény.

A Jégvirág Kupa nemzetközi műkorcsolya- és jégtánc versenyre huszonegy nemzet száznegyven sporto­ló­ja küldte el a jelentkezését – kaptuk a hírt Gulyásné Sinka Erikától, a Miskolci Jégvirág Korcsolya Klub elnökétől.

Folyamatosan

A sportvezető kiegészítésként hozzátette: a hagyományos, nagyszabású viadalt február 17-18-án, szombaton és vasárnap a miskolci jégcsarnokban tartják.

– Mindkét napon 9 órakor kezdünk a műkorcsolya kategóriákkal és a látványosnak ígérkező programok késő délután a jégtánccal folytatódnak – mondta Gulyásné Sinka Erika. – A verseny honlapja, a www.jegviragcup.com, amelyen folyamatos tájékoztatást adunk, közöljük a legfrissebb híreket és az oldalakon az időbeosztást is megtalálhatják az érdeklődők. Aki tehát nem tud kilátogatni a komplexumba, az élő közvetítés segítségével követheti a kupa történéseit.

ÉM-KT


A kategóriagyőztes sportolók és vezetők a székházunkban tartott gálaünnepség után
Miskolc - Ismét hét kategóriában hirdettünk eredményt és köszöntöttük a sikeres versenyzőket. A majd’ egyórás ünnepségen több egyesület tagjait részesítettük tárgyjutalomban. A tizenötödik Év sportolója választást és díj­átadót kedden délután rendeztük szerkesztőségünk székházának első emeletén. ...