Ismét felszívja magát a KBSC?

Ismét felszívja magát a KBSC?
Az ugyancsak NB II-es Lombard Pápa TFC vendégeskedik szerdán 15 órától Kazincbarcikán, Magyar Kupa-találkozón.

Az előző sorozatban megérte a tavaszt a Barcika (mint megyénk egyetlen csapata), amelyet csak nagy küzdelemben ejtett ki a Budapest Honvéd a négy közé jutásért. Valami hasonlót terveznek? – kérdeztük Koleszár Györgyöt, a KBSC vezetőedzőjét.

– Amennyiben lehet, ismét kitolnánk a szereplésünket a következő esztendőre. Az együttes egy éve remekelt, ám már korábban is megmutatta magát a kupában. Mérkőzés és mérkőzés között alapjába véve nincs nagy különbség, de olybá tűnik, hogy a játékosok az MK-ban, egy-egy találkozóra jobban felszívják magukat.

Átmenteni

A trénernek kijelentettük, hogy a már szóba hozott előző idénybeli produkció, illetve az összeszokottság miatt talán a KBSC-nek „áll a zászló”.

– Ez nem így van, és nem azért mondok ötven-ötven százalékot, mert egy két meccsből álló csata elején ezt illik – fogalmazott Koleszár György. – A mi oldalunkon pozitívum, hogy a hét végén egy nagyszerű győzelmet arattunk egy jó ellenfél ellen, küzdöttek a játékosok, az utolsó pillanatig hajtott a csapat. Remélem, ebből a teljesítményből minél többet át tudunk menteni. Ami viszont nem jó hír, hogy akadnak hiányzóink: Bányai és Stevica is sérült, Kerékgyártóra pedig hetek óta nem számíthatunk… Azért igyekszünk mindent megtenni azért, hogy számunkra megfelelő eredmény szülessen, és előnnyel utazzunk majd Pápára.

Elsőosztályúak

Koleszár György természetesen ejtett néhány szót a Nyugati csoportban ötödik helyen (a KBSC is ezt a pozíciót birtokolja Keleten) „pózoló” Lombardról is: „Kovács László gárdája bejelentkezett a bajnoki címért, a Pécs mellett, ez látszik abból is, hogy megverték idegenben a Gyirmótot. Szűcs Lajos személyében van egy kiváló kapusuk, illetve jópár olyan mezőnyjátékosuk, akik elsőosztályú rutinnal rendelkeznek.”

Az összecsapást a Borsod Online-on élőben közvetítjük.

A KBSC eddigi útja

Országos főtábla

2. forduló: Karancslapujtő – KBSC 0-6

3. forduló: Salgótarján-Baglyas FC – KBSC 0-1

4. forduló: KBSC – Vasas 2-1

A KBSC tervezett kezdőcsapata:
Botló – Hanász, Kovács R., Bányai, Sebők – Engi, Kovács P., Olasz, Zimányi (Kerekes) – Stevica (Romhányi), Binder.
Belépőjegyárak
Egységesen 1000 forint.