Ismét ÉSZAKERDŐ-siker a bükkzsérci fakitermelő versenyen

Akt.:
Ismét ÉSZAKERDŐ-siker a bükkzsérci fakitermelő versenyen
Ismét ÉSZAKERDŐ-siker a bükkzsérci fakitermelő versenyen - © Fotó: Ádám János
Bükkzsérc, Miskolc – Akárcsak tavaly, úgy most is az ÉSZAKERDŐ Zrt. csapata szerezte meg a győzelmet a STIHL Országos Fakitermelő Versenysorozat regionális döntőjén, Bükkzsércen.

Augusztus utolsó szombatján – a regionális vadásznappal együtt megszervezett viadalon – 12 négyfős csapat mérte össze tudását, és további kettő versenyen kívül „szállt ringbe”. Az ÉSZAKERDŐ Zrt. öt csapatot indított: erdészek, fakitermelők, tűzoltók részvételével. A versenyzési kedvről mindent elmond, hogy az elmúlt években „csak” 3-3 erdőgazdasági gárda szerepelt a bükkzsérci megmérettetéseken. A végső győzelmet az ÉSZAKERDŐ Zrt. – Horváth László, Kiss Attila, Lengyel Lajos, Szolnoki Sándor összeállítású – 1. csapata szerezte meg, megelőzve az Egererdő Zrt. két alakulatát. Az ÉSZAKERDŐ további csapatai a 4., 5., 6. és 8. helyen végeztek. A nap folyamán a programot a rendkívül látványos STIHL Timbersports bemutató is színesítette. Az Országos Fakitermelő Bajnokság döntőjét szeptember 25-én, Budapesten, a Hungexpo területén rendezik. Ezen az öt regionális versenyen legjobban szerepelt 6-6 csapat vesz majd részt.

– Vereb István, kommunikációs tanácsadó, ÉSZAKERDŐ Erdőgazdasági Zrt. –


Vágták, húzták – és főztek is Bükkzsércen

Bükkzsérc – A kánikula ellenére sok látogatót vonzott az V. Regionális Favágóverseny és Regionális Vadásznap Bükkzsércre szombaton. Nagy sikerük volt, a versenyeken túl, a kiállított trófeáknak is. tovább »
hirdetés


hirdet�s