Ismét elsüllyedt a Titanic

Akt.:
Ismét elsüllyedt a Titanic
Talán nem a legszerencsésebb név a Titanic egy hajónak, főleg, ha a nagy és híres testvér után a második Titanic is elsüllyed.

Elődjéhez méltó módon a Titanic II is elsüllyedt, igaz a tulajdonos közel sem nevet olyan jól. Ahogy 99 évvel ezelőtti testvére, a Titanic II is első vízre szállását követően vált a habok martalékává, szerencsére emberáldozat nélkül.

 Azzal cikizik a Titanic II. tulaját, hogy nem egy jéghegynek ment neki

A birminghami Mark Wilkinson frissen vásárolt hajója a dorseti kikötőben süllyedt el, a tulajt úgy kellett kimenteni a vízből. – Ha nincs itt a kikötőmester, biztosan a Titanic -kal együtt süllyedtem volna a mélybe. Kínos és picit már idegesítő is, hogy mindenki azzal szekál, hogy nem egy jéghegynek mentem e neki.

 

A Titanic II. süllyedése

A Titanic II. süllyedése

A használtan vásárolt hajó amúgy épp horgászásból tért volna haza, ám amint a kikötőbe ért egy hatalmas lyuk nyílt meg a hajó üvegszálas testén. Mark először megpróbálta kimerni a vizet, de végül kénytelen volt elhagyni hajóját. Ellentétben névrokonával, a Titanic II csak ideiglenesen költözött a hullámsírba, kimentették és meg is fogják javítani. Remélhetőleg át is keresztelik…
– MON –

Meghalt a Titanic utolsó túlélője

Címkék: ,