Ismét első helyen: ráduplázott a taktaharkányi kézbesítő

Lamos Györgyné és Kozma Mihály
Lamos Györgyné és Kozma Mihály
Miskolc – Előfizetőink segítségét kérjük: szavazhatnak és nyerhetnek.


Májusban indult, és év végéig tartó akciónk során előfizetőink segítségével szeretnénk megtalálni az Év kézbesítőjét. Játékunk többfordulós, minden hónapban a beérkező szavazatok alapján kihirdetjük – és lapunk hasábjain be is mutatjuk – a hónap nyertesét. Év végén pedig az összes voks figyelembevételével választjuk meg az év legnépszerűbb Észak-Magyarország-kézbesítőjét. Mind a havi győztes, mind a végső nyertes értékes díjazásban részesül.

Olvasóink is nyerhetnek

Természetesen szavazóink is nyerhetnek, minden hónapban díjazzuk a játékban részt vevő szerencséseket (be is mutatjuk őket), sőt az év végén minden szavazó között megejtünk még egy sorsolást.

Ha elégedett az Észak kézbesítésével, és szeretné, hogy az Ön újságkihordója kapja az Év kézbesítője megtisztelő címet és a vele járó jutalmat, akkor az újságunkban hetente megjelenő szelvényen, illetve az ott megadott elektronikus módon szavazzon és nyerjen! „A legjobb kézbesítő” verseny első bajnoka a kánói Kövesdi Béláné Mártika volt, júniusban pedig Taktaharkányból Lamos Györgyné Piroska diadalmaskodott. Augusztusban szoros versenyben ismét a taktaharkányi kézbesítőre szavaztak legtöbben, így duplázott Lamos Györgyné Piroska. „Munkáját nagyon pontosan, reklamációmentesen végzi közel 18 éve. „A településen többször volt már helyettes, és minden helyzetben tudok rá számítani” – jellemzi Kozma Mihály terjesztési menedzser.

Mindegyiket kipróbálta

Taktaharkányban összesen mintegy 240 előfizető van a három körzetben. Piroskát minden hétköznap több mint 80 előfizető várja. Az újságkihordáshoz tartozó díjszedés nagy körültekintést és komoly logisztikát igényel. A saját nyugdíjának érkezéséhez kalibrálja be a felkeresési időpontokat, a postás útvonalával összehangoltan. Így tudja elérni, hogy csak ritkán kell kétszer kimenni egy címre. A színes újságmellékletek nagyon népszerűek, és bár jelentősen megnövelik a kézbesítendők súlyát, mégis szívesen viszi, mert így tudja megtartani az előfizetőket. Nagyon hálás vagyok az olvasóknak, igazán megható volt, hogy megint olyan sokan elismerték a munkámat – fejti ki meghatódva.
ÉM


Tudnivalók:

Augusztusi sorrend

1. Lamos Györgyné, Taktaharkány

2. Makádi Istvánné, Kazincbarcika

3. Kövesdi Béláné, Kánó

4. Zakariásné Tünde, Sajószentpéter

5. Szabó István, Vadna

Telefont nyertek

Samsung B-312 telefonokat sorsoltunk ki azok között, akik szavaztak június hónap kézbesítőjére és kérdésünkre helyesen válaszoltak. Nyerteseink: Kriston Gábor, Kazincbarcika; Mészáros Jenő, Teresztenye; Bolló János, Encs.