Ismert vagy és szingli? Itt is kereshetsz társat

Akt.:
Ismert vagy és szingli? Itt is kereshetsz társat
© Forrás: e27.co
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Az Androidra és iPhone-ra is ingyen letölthető Loveflutter eddig nem sok vizet zavart a társkeresők piacán, hiszen teljesen ugyanolyan, mint a Tinder.

A koppintás nem elég, ezért most jött egy ötlet a fejlesztőktől, ami felkaphatja az appot: a BLUE aloldalon az ismert embereknek adnak exkluzív helyet az ismerkedéshez. Ilyet csinált már a Tinder is, de az túl exkluzív szolgáltatás lett, hiszen csak a leggazdagabb és legszebb felhasználók tudnak élni vele. A Loveflutter több embernek ad lehetőséget: mindenkinek, aki igazolt Twitter-fiókkal rendelkezik – olvasható a hvg.hu-n.

A közösségi oldalon – ahogy a Facebookon is – egy kék pipa jelzi azokat a felhasználókat, akik már egy kicsit is ismertek és igazoltan az kezeli a profilt, akit mutat (erre a sok rajon­gói profil miatt van szükség). A fejlesztők még ennek részleteit is koppintották, hiszen ugyanolyan csúszkával lehet itt is váltani a mindenki más által használt társkereső között, mint a Tinder Selecten.

Hogy mégis mennyire exkluzív ez a klub, arra csak saccolni lehet, hiszen a Twitter nem adott ki adatot arról, mennyi felhasználójának van visszaigazolt fiókja. Tavaly­előtt egy felmérés szerint több mint 150 ezer ilyen profil lehetett, főként celebekkel, színészekkel, énekesekkel, sportolókkal és médiaszemélyiségekkel. A megfelelő számú felhasználót egyébként biztosítják a fejlesztők, hiszen csak azokban a városokban él a szolgáltatás, ahol legalább ezer ismert twitterező van.

ÉKN