Ismert szóvivők, érdekes előadások

Miskolc – A B-A-Z Megyei Rendőr-főkapitányság és a Miskolci Egyetem által közösen szervezett II. “PRopaganda” – Kommunikációs Konferencián csütörtökön több ismert szóvivő is előadást tartott Miskolcon.

A tanácskozáson a különböző közintézmények, vállalatok sajtóreferensei, a média munkatársai, illetve a téma iránt érdeklődést mutató egyetemi hallgatók vettek részt és hallgathatták meg Dobson Tibor (Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság) a „Kríziskommunikáció” címen megtartott előadását, Tímár Zoltán (Országos Rendőr-főkapitányság) gondolatait a „A kommunikáció kríziseiről”, vagy éppen Rózsa Edit („Több, mint legenda…” Közhasznú Alapítvány) Legenda és hagyomány, avagy kommunikáció béka perspektívából című értekezését.

Tafferner Éva, a Budapesti Rendőr-főkapitányság szóvivője a „Hogyan működik Magyarország legnagyobb hírgyára”-, míg Györfi Pál (Országos Mentőszolgálat) “A központosított kommunikáció tapasztalatai” címen tartott színes előadást a több, mint félszáz érdeklődőnek.
A konferencia moderátora Miskolc város egykori szóvivője Veres László volt, míg az esemény fővédnöki tisztét Prof. Dr. Patkó Gyula rektor (Miskolci Egyetem) és  Dr. Vereckei Csaba rendőr dandártábornok, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője töltötték be.

(JLI)