Ismerőse autójával akart hazamenni a hejőpapi férfi

Illusztráció
Illusztráció
Hejőpapi – Ki sem tudott állni az autóval a parkolóból az ittas férfi.

A Tiszaújvárosi Járási Ügyészség vádat emelt egy hejőbábai férfi ellen, aki ittasan, engedély nélkül használta, majd összetörte ismerőse gépkocsiját Hejőpapiban.

A vádirat szerint, a sértett a helyi önkormányzat épülete előtt lévő parkolóban rövid időre őrizetlenül hagyta a gépkocsiját, s az indítókulcsot a gyújtáskapcsolóban felejtette. A közelben tartózkodó ittas férfi mindezt észlelve, beült az autóba és beindította, hogy hazamenjen. A vádlott a gépjárművel elindult, többször nekiütközött egy padnak, mire a kocsi motorja leállt.

A sértett az autóhoz futott, kikapta belőle a kulcsot és behúzta a kéziféket, megakadályozva, hogy a vádlott a gépjárművel el tudjon menni. Miután a sértett értesítette a rendőrséget, a férfit elfogták és vérvétel céljából előállították. Az ügyészség a férfit jármű önkényes elvételének bűntettével és ittas állapotban elkövetett járművezetés vétségével vádolja, közérdekű munka és járművezetéstől eltiltás büntetés kiszabására téve indítványt.

ÉM


Maradandó sérülést okozott az ittas sofőr a 35-ösön
Sajószöged, Tiszaújváros - Három eljárás is indult egy tiszaújvárosi ittas sofőrrel szemben, aki 5 percen belül két közúti közlekedési balesetet is okozott, amelyek helyszínét mindkét esetben elhagyta. Segítségnyújtás elmulasztása, járművezetés ittas állapotban bűntett és cserbenhagyás vétség elk...

Balesetet okozott az ittas vezetés. Sose vezessen ittas állapotban!
Hejőbába - Nekigurult autójával a hejőbábai helységnévtáblának egy autós. Ezen túl még négy ittas sofőr okozott közúti közlekedési balesetet Borsod-Abaúj-Zemplén megye útjain az év negyvennegyedik hetében. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai továbbra is kiemelt figye...