Friss hírek

2008.11.20. 18:49

Átadták a Junior Prima díjakat

<p>Első alkalommal adták át Magyar Sajtó kategóriában a Junior Prima díjat. A Juhász Judit, Rangos Katalin és Vágó István által alkotott zsűri tíz fiatal, 30 év alatti újságírót részesített csütörtökön szakmai elismerésben és anyagi támogatásban- olvasható a Junior Prima díj társalapítójának, az Erste Banknak a csütörtöki közleményében.</p>

A Magyar Sajtó kategóriában idén tíz 30 év alatti fiatal újságírónak ítélte oda a zsűri a fejenként 7 ezer euróval járó elismerést. Gasztonyi Dóra, az MTI, Iványi Balázs, a Heti Válasz, Kiss Roland, a Világgazdaság, Morvai Noémi, a Duna TV, Szántó Dávid az MTV, Szlankó Bálint, az Orig, Takács András, a Népszabadság, Veiszer Alinda az MTV, Windisch Judit, a Kossuth Rádió és Zalán Eszter a Népszabadság részesült az elismerésben.

A Demján Sándor által alapított Prima Primissima Díj egyik tavalyi újdonsága volt, hogy a tehetséges fiatalokat is elismerésben részesítették. A Junior Prima Díjakat 2007-ben három kategóriában - tudomány, sport és oktatás- adták át. Idén újabb kategóriákat - sajtó, képzőművészet, színház- és filmművészet, irodalom, építészet- és építőművészet - hívott életre a Prima Primissima Alapítvány kuratóriuma.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!