Iskolai erőszak Vajszlón!

Iskolai erőszak Vajszlón!
Elájult, megsérült a feje, az orra és a szája is annak a 14 éves fiúnak, akit egyik társa vert meg a vajszlói iskolában. A kórházba került fiút állítása szerint nem először bántotta a nagyobbik fiú.

A 14 éves fiút egy társa verte meg az iskola udvarán a szünetben. A gyerekek éppen sorakoztak, amikor a fiút kétszer pofon vágták. A verést állítólag azért kapta, mert hógolyóval dobálózott. A fiút állítása szerint nem először bántotta a másik nagyobbik fiú. Most viszont koponyasérülés miatt kórházba is kellett vinni.

Az iskola igazgatója belső vizsgálatot indított és értesítették a rendőröket is. Miután értesítették őket, mindkét szülő azonnal elment az iskolába, ahol megbeszélték velük, hogy a szokásosnál is rövidebb idő alatt fogják a fegyelmi tárgyalás lebonyolítani – mondta el a Független Hírügynökségnek Matovics Mihályné, a Kodolányi Általános és Szakiskola igazgatója.

Az iskolában még tavaly kamerákat szereltek fel, éppen azért, hogy kevesebb legyen az iskolai erőszak. Az udvaron is van egy, amelyet pont arra a területre irányítottak, ahol a verés történt. Az iskola vezetői megpróbálták visszanézni a kamera felvételeit. Az azonban egy áramszünet miatt nem működött, így nem rögzített semmit.