Helyi közélet

2013.09.03. 09:26

Azonnal elfogott garázdák - Rendőrségi hírek Borsodból

Miskolc - Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2013. szeptember 2-án történt rendőrségi eseményeiből.

Miskolc - Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2013. szeptember 2-án történt rendőrségi eseményeiből.Borsod-Abaúj-Zemplén megye rendőri szervei 2013. szeptember 2-án négy főt vettek szabálysértési őrizetbe lopás, garázdaság és tiltott prostitúciós tevékenység miatt. A 20 éves T. Vivien és fiatalkorú társa Miskolcon védett övezetben kínálta szexuális szolgáltatásait, amikor a rendőrjárőrök tetten érték őket.Az illetékes rendőrkapitányságok gyorsított eljárásban 72 órán belül állítják bíróság elé az eljárás alá vont személyeket.

A Miskolci Rendőrkapitányság garázdaság bűntett megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást három miskolci férfival szemben. A nyomozás adatai szerint az 58 éves V. Sándor, a 18 éves B. Zoltán és a hasonló korú K. Richárd hétfőn az esti órákban Miskolcon a Csabavezér úton előzetes szóváltás nélkül ütő és vágószerszámokkal bántalmaztak egy 26 éves helyi férfit. A garázdákat a rendőrök azonnal elfogták és előállították a Miskolci Rendőrkapitányságra.

Közlekedésrendészeti helyzetkép

Borsod-Abaúj-Zemplén megye útjain az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt, anyagi káros ütközés három esetben jutott a rendőrség tudomására.

A Miskolci és Mezőkövesdi Rendőrkapitányság járőrei közúti ellenőrzés során egy-egy sofőrtől a helyszínen bevonták a jogosítványát, mivel a velük szemben alkalmazott alkoholszonda elszíneződött.

A Rendőrség kiemelten kezeli a rendszeres közúti ellenőrzéseket, így a közlekedők a megye útjain bárhol számíthatnak rendőri jelenlétre, sebességellenőrzésre!

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság - 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában