Interneten szavaztatja meg a nő, hogy elvetesse-e magzatát

Interneten szavaztatja meg a nő, hogy elvetesse-e magzatát
A házaspár egy honlapot hozott létre, amin a leadott szavazatok alapján döntik el, hogy megszüljék-e gyereküket, vagy sem…

Nem tervezett fogantatással szembesült Pete és Alisha Arnold, akik nem tudták eldönteni, hogy megtartsák-e a babát, vagy sem, ezért egy egész világon felháborodást kiváltó lépésre szánták el magukat. A házaspár Interneten szavaztatja meg a kérdést, s a nemek, vagy az igenek aránya dönti el, mit tesznek. A birthornot.com nevű honlapon szavaznak is szép számmal, hogy mi legyen a most 17 hetes baba sorsa.

Szavazni december 7-ig lehet, ugyanis Minnesota államban, ahova a házaspár is való, december 10-től betiltják az abortuszt, és ha ez a válasz nyerne, akkor szeretnék még a tiltás elött elvégeztetni a terhességmegszakítást.

Hozzá kell tenni, hogy a házaspár mindkét tagja 30 éves, vagyis felnőtt, elvileg döntésre képes személy, a baba pedig teljesen egészséges, s már az is tudható, hogy fiú, akit a pár “wiggles”-nek nevez. Az interetes szavazók túlnyomó többsége eddig az abortusz ellen szavazott.

Mary Spaulding Balch az állami jogszabályokat kidolgozó National Right to Life igazgatója szerint ez az egész sokkoló, s szerinte manipuláció, ami szükségtelen fájdalmat okoz egy magzatnak. “A baba 20 hetes lesz, mire lezárul a szavazás, s akinek elég fejlett lesz addigra (lesz dobogó szíve, működő agya és idegvégződések az egész testében) hogy ha mégis az abortusz mellett döntenek a beavatkozás kínzó fájdalmat okoz a babának. Értelmetlan, amit csinálnak.” – nyilatkozta.


Nézze meg a képeket ide kattintva >>>

A kommentelők sem rejtik véka alá véleményüket: “Mennyire szánalmas és undorító trükk, hogy 15 perc hírnevet szerezzenek maguknak” – írja egyikük. Egy másik hozzászóló pedig azt írja, hogy a nő szülje csak meg a gyereket, de rögtön adja is örökbe, hogy esélye legyen a normális életre.
– MON –


Nézze meg a videót is >>>