Interjú: Wellhello

Interjú: Wellhello
Miskolc – Szabi (Szinva Rádió) beszélgető partnere péntek este a Wellhello, vagyis Fluor és Diaz voltak, akik többek között meséltek a kezdetekről, és a napokban megjelent “Elnöki ügy” c. új albumról amely egy nap leforgása alatt első helyen nyitott az iTunes chartján.

Szabi: Péntek este Budapesten az Akvárium Klubban csaptatok egy hatalmas bulit, aminek nagyon jó visszhangja lett. Ti hogyan éltétek meg?

Wellhello: Hatalmas este volt és nagyon jó közönség jött össze,így rengeteg élményt adott számunkra. Szinte még fel sem fogtuk ami velünk történik, annyi pozitív impulzus ér folyamatosan minket nap mint nap, hogy ezt így fel sem lehet fogni,szóval teljesen a hatása alatt vagyunk.:) Erre a bizalomra pedig igyekszünk rászolgálni amit megelőlegezett nekünk a közönség.

Szabi: Picit meséljetek a kezdetekről?

Wellhello (Diaz): Az Animal Cannibals táborban ismerkedtünk meg Balatonalmádiban kb. 9 éve, utána viszont nem beszéltünk nagyon sokáig, de mivel nagyon kicsi a hip -hop szcéna, ezért tudtunk egymásról, követtem Tomi pályafutását, mondjuk nem is lehetett nem tudni a Mizuról…:) Aztán felköltöztem Pestre és mint dalszerző dolgoztam sok előadóval, később Tomi is megkeresett, csináltunk az Ecküvel (Hősök) egy közös számot is. Hébe-hóba küldözgettem én is zenéket Tominak és egyszer felhívott,hogy van egy dal amit nagyon megcsinálna reméli, hogy még nem adtam oda senkinek… mondtam, hogy nem nyugodtan csinálja, de vokalistát is akart bele, én meg otthon feldemóztam…

Wellhello (Fluor): És ekkor kiderült, hogy a Laci ilyen dalos pacsirta akinek nagyon jó a hangja.:) Így lett meg az első nóta ami a “Képkockák” címet kapta. Utána pedig egyértelmű volt a folytatás. Elkezdett körvonalazódni az egész, hogy nagyon jól működünk együtt, rádiók kezdték el játszani a dalainkat, szóval érezhető volt ez a hatás. Később jött a Rakpart és jött a több dal…Szeretjük a retrós elemeket, így pénteken az Akváriumban is előidéztük a ’80-as éveket kicsit.

Szabi: Új albumotok az “Elnöki Ügy” címet viseli, mit kell tudnunk róla?

Wellhello (Fluor): Összesen 8 dalt tartalmaz és március 12-én jelent meg hivatalosan, egy nap alatt pedig első helyen nyitott az iTunes charton ami külön öröm számunkra. Tervezünk klipet is forgatni,és lesz egy elég fontos közreműködésünk a közeljövőben, de ez még legyen titok..:)

Wellhello (Diaz): Ami még az érdekes, hogy van egy olyan zenénk ami még az első Wellhello dalok közé tartozik és meg szerettük volna jelentetni ezt a dalt még tél végén, forgattunk is hozzá egy videót, de időközben úgy döntöttünk, hogy mivel inkább a tavasz jön ezért csak ősszel fogjuk kihozni. Illetve a rádiók olyan szinten pörgetik még a Rakpartot és az ApuVeddmeg-et, hogy nem tudunk ráengedni egy harmadik nótát. Zajlik az turné is közel 100 állomás érintésével így nem annyira fogunk unatkozni a közeljövőben. Az eddigi bulik nagyon jól sikerültek, mindenhol remek a hangulat és klassz látni, hogy a régebbi dalainkat is ismeri a közönség ami egy hatalmas ügy számunkra. Szerelmesek vagyunk a közönségünkbe! 🙂

Szabi: Tervek?

Wellhello: A Terv nagyon sok, leginkább az új album promotálása és a turné veszi el most a legtöbb időnket, de nem panaszkodunk mert imádjuk ezt csinálni. A dalokat is írjuk folyamatosan szóval igyekszünk termékenyek maradni. Minden fontos info pedig a Wellhello fan page oldalon megtalálható!

Szabi: Köszi Srácok! További sikereket Nektek!

Wellhello: Köszönjük Szabi! Jövünk legközelebb is!