Interjú: Vastag Csaba

Akt.:
Interjú: Vastag Csaba
Miskolc – Szabi (Szinva Rádió) beszélgető partnere Vastag Csaba volt, aki többek között mesélt a napokban megjelent Zsédával közösen készített dalukról is a miskolci hallgatóknak.

Szabi: Nem először jársz Miskolcon, milyen emlékeid vannak a városról?

Vastag Csaba: Szeretek ide jönni, hiszen nagyon lelkes embereket ismertem meg Miskolcon bármikor is legyen itt koncertem. Nagyon nagy bulik szoktak lenni, és kitartó lelkes közönség, szóval most is így érkeztem a városba, hogy egy nagy hepajt csapunk. 🙂

Szabi: Milyen volt a nyári szezon?

Vastag Csaba: Nagyon dolgosan telt a nyár és az ősz is hasonlóképpen fog kinézni. Tökéletesítjük az új lemezt, ami tulajdonképpen már Kilencvenkilenc százalékban készen is van, ezenkívül pedig sok sok új feladat jött még közbe, hiszen elkezdtük próbálni a “Grease” c. színdarabot aminek október 16-án lesz a bemutatója a Syma csarnokban. A Szurdi Miklós rendező munkájával megvalósuló musicalban feltűnik még Kiss Ramóna, Gesztesi Károly és Görgényi Fruzsina, szóval remek csapatban zajlik a munka. De a “Játékkészítő” musicalnek is elkezdődtek az előkészületei ami ugyancsak a Symában lesz bemutatva decemberben.

Szabi: A napokban látott napvilágot Zsédával közös “Legyél a másé” c. dalotok, mit lehet tudni a közös munkáról?

Vastag Csaba: Zsédával egy furcsa összetalálkozás volt, hiszen ismerjük már egymást több mint tíz éve, de eddig sosem adódott olyan közös pont, ahol tudtunk volna bármit is együtt létrehozni. Nem voltak olyan zenei fórumok, ahol lett volna alkalmunk találkozni… Nemrég viszont volt Rakonczai Viktor barátunknak egy szerzői estje ahol összefutottunk, talán már picit kialakultabb ötletekkel és kialakultabb akarással. Itt beszéltünk először arról, hogy egy saját dalomat alakítjuk át duetté, de ez már ötletnek is hülyeség volt…:) Végül a nulláról kezdve megszületett egy teljesen csak ránk íródott dal, ami a “Legyél a másé” címet kapta. A zenét Rakonczai Viktor és Szabó Zé írta,a szöveget pedig Geszti Péter akikkel nagy öröm volt dolgozni.

Szabi: Tervek?

Vastag Csaba: A legfontosabb az új lemez, amivel hamarosan teljesen elkészülünk de attól, hogy egy lemezt lassan befejezünk, az nem azt jelenti, hogy nem készülnek új dalok, hisz ugyanúgy íródnak az új nóták és az már a következő lemez anyagaként tud majd megjelenni.

Szabi: Köszönöm a beszélgetést Csaba, további sikereket Neked!

www.facebook.com/pages/Vastag-Csaba-hivatalos-oldala
hirdetés
hirdet�s