Interjú: Tolvai Reni

Interjú: Tolvai Reni
Miskolc – Szabi (Szinva Rádió) beszélgető partnere a mindig bájos énekesnő Tolvai Reni volt, aki mesélt terveiről, és miskolci élményeiről is az olvasóknak.

Szabi: Nem először jársz Miskolcon Reni, milyen emlékek kötnek a városhoz?

Tolvai Reni: Megszámolni sem tudom hányszor jártam már Miskolcon fellépni, ahol mindig nagyon kedvesek és nyitottak az emberek. A sors pedig úgy hozta, hogy Pesten olyan társaságba kerültem, olyan embereket ismertem meg, akik miskolciak voltak, így nemrég az egyik legjobb barátom nagyszülei vendégül láttak bennünket, mi pedig feltérképeztük az egész várost, ami nagyon-nagyon tetszett, és egy kellemes emlék azóta is. Az Avalon Park szintén elvarázsolt, hiszen csodaszép környezetben léphettem fel.

Szabi: Picit mesélj arról, hogyan telt az idei nyár?

Tolvai Reni: Nyár elején a Casanova Musical-el amerikai turnéra indultunk. Casanova szenvedélyektől viharos életét Perjés Péter, Moldován Ákos és Szurdi Tamás szerzők formálták és alkották Night Musicallé, amit a tavalyi évben az Esztrád Színház stílusosan a Velence Vízi Színházban állított színpadra Korcsmáros György rendezésében. A turné állomásai voltak többek között Miami, Las Vegas, Los Angeles, ami komoly nyomott hagyott az életemben,és egy örök emlék, hogy ebben részt vehettem. Persze nyáron itthon is számtalan fellépésnek tettem eleget, és voltunk Andrással egy hetet Cipruson pihenni. Tökéletes nyár volt az idei.

Szabi: Zenei fronton újdonság?

Tolvai Reni: Aktuális a kérdés Szabi, hiszen két hete jelent meg legújabb dalom, ami az IFBB világbajnokság hivatalos zenéje is egyben. Megtisztelő volt a felkérés, hogy én írhattam meg a hivatalos himnuszát az eseménynek, amit november 15-én élőben is előadok a világbajnokságon. Folynak a klip előkészületei is, így 15-ig azzal szintén szeretnénk elkészülni. És, hogy milyen is lesz, az legyen még titok.:) A motiváció fontos szerepet fog játszani benne annyit azért elárulhatok. Amúgy a dalok folyamatosan íródnak, így az sem kizárt, hogy 2016-ra egy teljes album is elkészül.

Szabi: Tervek?

Tolvai Reni: December 21-én a Vasovski Symphonic keretén belül lesz egy hatalmas show az Arénában, ahol az elektronikus zene találkozik a komolyzenével, ami egy nagyon érdekes egyveleget fog alkotni. Emellett az akusztikus fellépéseim is mennek tovább, és a stúdiózást sem hanyagolom, szóval születnek az új dalok.

Szabi: Köszönöm Reni, további sikereket Neked!

Tolvai Reni: Köszönöm Szabi!

facebook.com/tolvaireniofficial
hirdetés


hirdet�s