Interjú: Szabó Győző

Akt.:
Béres Szabi és Szabó Győző
Béres Szabi és Szabó Győző
Miskolc – Béres Szabi beszélgető partnere a népszerű színész, Szabó Győző volt.

Béres Szabi: Milyen volt a tavalyi éved?

Szabó Győző: Nagyon jó kis év volt, tele munkával. Igazából a gyümölcsét idén fogom learatni, hiszen tavaly forgattuk a Valami Amerikát és A Mi Kis Falunkat is, utóbbi már látható a televízióban, február 15-én pedig megérkezik a mozikba, a Valami Amerika harmadik része, amely ismét nagyszerű meló volt, az előző két részhez képest pedig sokkal akciódúsabb, intenzívebb lett. Jó kis mozi lesz.

Béres Szabi: Hamarosan rádiózni is fogsz, erről mit lehet tudni?

Szabó Győző: Igen, régi barátommal Harsányi Leventével fogjuk közösen vezetni a reggeli műsort, amit már nagyon várok, hiszen ez egy teljesen új kihívás az életemben.

Béres Szabi: Gubás Gabival, hogy találtatok egymásra zenei fronton?

Szabó Győző: Dolgoztunk már sokat együtt Gabival, jelenleg is egy társulatban vagyunk, és amikor jött neki ez a zenei dolog, megkérdezte, hogy lenne-e kedvem hozzá, végül rendesen belerántott a közepébe és azóta is lelkesen csináljuk. 🙂

Béres Szabi: Tervek?

Szabó Győző: Mennek tovább a színházi munkáim, mellette reggel bejött a rádió, de Mészáros Károly “X” c. filmjében is látható leszek, ami novemberben fog napvilágot látni és örülök, hogy benne lehettem. Valamint készítjük elő a könyvemből (Toxikoma) a forgatókönyvet, ami talán két év múlva el kezd forogni.

Béres Szabi: Köszönöm a beszélgetést!