Ózd hírei

2017.03.26. 17:36

ÓAM-Ózdi KC: A Szigetszentmiklós kipipálva

Ózd - Négygólos győzelmet aratott a Szigetszentmiklós ellen az ÓAM-Ózdi KC férfi kézilabda-csapata.

Ózd - Négygólos győzelmet aratott a Szigetszentmiklós ellen az ÓAM-Ózdi KC férfi kézilabda-csapata.

A piros-kékek az első tíz perc után, minden tekintetben fölülmúlták az egyébként szívós, masszív ellenfelet, és végül teljesen megérdemelten nyerték meg a találkozót.

Az ózdiak legeredményesebb játékosa a tízgólos Padla József volt, de Nyeste Balázs és Szűcs Balázs is kivette a részét a góllövésből.

A kapuban Tóth Koppány adott stabilitást, védekezésben pedig a Nyitrai-Munkácsi páros – és persze valamennyi játékos – dolgozott keményen.

ÉM-ME


Jegyzőkönyv

ÓAM-Ózdi KC – Szigetszentmiklósi KSK 31-27 (16-12)

Ózd, 400 néző. V.: Kovács T., Mándli B.

ÓAM-Ózdi KC: TÓTH K. – Harkó K. (2), PADLA J. (10), Munkácsi R. (2), NYITRAI J. (-), Szűcs B. (4), Barta D. (2). Csere: Losonczi (k), Fekete L. (1), Scitovszky T. (-), Szabó T. (2), Sándor R. (1), Répási N. (2), NYESTE B. (5), Csépányi G. (-). Edző: Szakál György.

Szigetszentmiklósi KSK: Kreisz G. – RÉV M. (4), Zöldy T. (3), Patkós P. (1), Kaló D. (3), Szabó Gy (1), Grandjean G. (2). Csere: Kiss B. (k), PÁDÁR D: (6), Kovacsevics A. (3), Piroska K. (-), Laurinyecz D. (-), Nagy T. (1), Árvai M. (-), Veszely A. (-), Glózik B. (3). Edző: Kökény István.

Hétméteresek: 3/3, ill. 3/2.

Kiállítások: 2, ill. 2 perc

Szakál György: - Az első néhány percet leszámítva végig domináltuk a mérkőzést, az elképzelésink szerint alakult a találkozó. Felállt fallal szemben már korántsem volt olyan acélos az ellenfelünk, mint rendezetlen védelemmel szemben, amit ki is tudtunk használni. Végig kézben tartottuk a hatvan percet, de megnyugodni valóban csak akkor lehetett, amikor véget ért az összecsapás. Gratulálok a csapatnak, melós meccsen szereztünk újabb nagyon fontos pontokat.

Kökény István: - Hiába loholtunk a hazaiak nyakán, éreztem a fáradtságot a csapaton. Szoros, küzdelmes meccs volt, de az igazi átütőerő az első tíz perc után hiányzott bennünk, így nem tudtunk meglepetést okozni.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!