Interjú: Rúzsa Magdi

Akt.:
Béres Szabi és Rúzsa Magdi
Béres Szabi és Rúzsa Magdi
Miskolc – Szabi (Szinva Rádió) beszélgető partnere a mindig bájos Rúzsa Magdi volt, aki mesélt miskolci élményeiről és jövőbeli terveiről az olvasóknak.

Szabi: Egy telt házas koncert után beszélgetünk a Miskolci Művészetek Házában, ahová Presser Gáborral, az “Angyal Mellettem” c. turnéval érkeztetek. Milyen volt ismét Miskolcon zenélni? Hogyan jött a közös munka?

Rúzsa Magdi: Minden eddigi miskolci fellépésemen kiváló közönség és remek hangulat fogadott, úgyhogy kizárólag pozitív dolgokról tudok beszámolni ezzel kapcsolatban.

ruzsa2

Maga az “Angyal Mellettem” turné egy régebbi ötlet volt, de akkor (még) nem valósult meg… Idén viszont született egy dal, ugyanis az “Egyszer” után kaptam még egy gyönyörű szép kincset Pici bácsitól, ami nem volt más, mint az Angyal Mellettem. Ekkor már sokat beszéltük arról, hogy jó lenne egy közös dologgal elindulni,és bejárni az országot. Így született meg az ötlet, azóta pedig több koncerten vagyunk túl,nagy örömünkre mindenhol telt ház,és pozitív visszajelzés fogadott bennünket, amit ezúton is köszönünk. A miskolci közönségnek is köszönjük, hiszen fantasztikus élmény volt nekik zenélni egy csodaszép helyszínen, a Művészetek Háza színháztermében.

Szabi: Másik dalod a Tejút, szintén nemrég látott napvilágot, erről mit lehet tudnunk?

Rúzsa Magdi: A Tejút tulajdonképpen a pop-rock vonalamhoz köthető nóta, és pillanatnyilag ez a legújabb olyan dal, ami már a február 27-i Arénás koncertemhez köthető megjelenés. Ennek kapcsán hozzuk elő minél inkább az új dalokat. A Tejút egy olyan zene,melyen már régebben dolgozgattunk, hiszen tavaly nyáron irtunk meg, a szöveg pedig teljesen a gyerekkor ízét hordozza magában, ezért is az egyik kedvencem.

Szabi: Videoklip várható?

Rúzsa Magdi: Videoklipet a Tejútra is tervezünk készíteni, de nyilván a most zajló turné,és egyéb más munkák miatt nem tudunk jelenleg erre koncentrálni. Amint lesznek ezzel kapcsolatban információk, időben eláruljuk.

Szabi: Tervek?

Rúzsa Magdi: Február 27! Aréna amire nagyon készülünk. Tíz éve várom ezt a pillanatot. Jópár projekt ötlete éppúgy a tervek között szerepel, mint az Aréna után egy új lemez megvalósítása, de az írásba is jobban bele szeretném vetni magamat.

Szabi: Köszönöm Magdi,további sikereket!

Rúzsa Magdi: Köszönöm Szabi!

https://www.facebook.com/ruzsa.magdolna