Interjú: Puskás Peti

Akt.:
Puskás Peti és Béres Szabi
Puskás Peti és Béres Szabi
Miskolc – Béres Szabi beszélgető partnere a The Biebers zenekar frontembere Puskás Peti volt, aki többek között nyári színházi munkájáról is mesélt az olvasóknak.

Béres Szabi: Milyen az évetek eddig?

Puskás Peti: Azt gondolom elég jól indult az évünk, hiszen volt egy előzenekaros fellépésünk az Arénában, ahol 12.000 ezer ember előtt fantasztikusan éreztük magunkat. Bevallom picit tartottam attól, hogy nem lesz annyira aktív a közönség és mindenki az este fő fellépőjét fogja várni,de ismét kellemesen csalódtam, hisz azt a fél órát ameddig színpadon voltunk végigcsápolta velünk a több ezer ember, ez pedig egy jó löketet adott az elején. Ezenkívül voltak önálló nagykoncetjeink, tavasszal pedig a Mary Popkids-el egy közös turné ami remekül sikerült és amit július 10-én a Budapest Parkban koronáztunk meg egy hatalmas bulival, itt egyébként az első magyar nyelvű dalunkat is bemutattuk, ami egy nagy lépés számunkra amit és már nagyon vártunk.

Béres Szabi: Nyár?

Puskás Peti: Szerencsére ott VOLT-unk és ott leszünk az összes nagy fesztiválon nagyon jó színpadokon, nagyon jó időpontokban, és az egy jó érzés, hogy amíg múlt évben óriási löketet adott nekünk a “NagySzínpad” verseny, most saját erőnkből leszünk ott mindegyik fesztiválon. Imádjuk a nyár minden percét, és azon leszünk, hogy a közönség is azt kapja, amit tőlünk már megszokott.

Béres Szabi: Várható stúdiózás?

Puskás Peti: Már nyáron várhatóak új zenék és szeretnénk a magyar vonalat picit megtolni, szóval két, három új nóta mindenképp érkezik a közeljövőben.

Béres Szabi: Színházi munkáidról mit lehet tudnunk?

Puskás Peti: Nyáron Egerben fogok játszani a A “Csoportterápiában”, amely egy kortárs zenés vígjáték, pontosabban „mjuzikelkámedi”, a Bolba Tamás, Szente Vajk és Galambos Attila triónak a Madách Színház musical-pályázatán első díjat szerzett műve. Vagyis egy sokak számára ismeretlen darab, a szituációk azonban mégis nagyon ismerősek: könnyen magunkra ismerhetünk, miközben nagyon is jól szórakozunk. A legtöbb időmet viszont a zenekar és a koncertek töltik majd ki.

Béres Szabi: Köszönöm Peti, további sikereket!
hirdetés


hirdet�s