Interjú: Newik

Akt.:
Interjú: Newik
Miskolc – Szabi (Szinva Rádió) beszélgető partnere Newik volt, aki 2014-ben az év hazai lemezlovasa címet is megkapta egy szakmai zsűri szavazati alapján.

Szabi: Milyen volt a nyarad?

Newik: Nagyon húzós, de élményekkel teli nyarat zártam így nincs okom panaszra. Rengeteg fesztiválon és szabadtéri buliban volt részem, ugyanakkor egy kiváló Balaton Sound is mögöttem van, ahol idén úgyszintén fergeteges hangulat és közönség fogadott bennünket. Az anyarádióm két helyszínen képviseltette magát a fesztiválon, azaz nappal a vízen, míg este a nagy stagen pörgettem a lemezeket a többi Killers-es dj kollégával. A fesztivál pénteki napján pedig világsztárok előtt a nagyszínpadon is pörgethettem a lemezeket. Szuper volt!

Szabi: Zenei újdonságok?

Newik: Érkezett jó néhány remix felkérésem, többek között a Nyári Lányok is megkerestek, így velük tervben van egy angol és magyar nyelvű dal, vagyis kétféle verziót szeretnénk készíteni a nótához. Az éneksáv már megvan, a többi pedig hamarosan kiderül. Közben nyáron érkezett “Benji – Atmosphere” zenéjére is egy remix, aztán jön majd egy teljesen saját tőlem, valamint lesz egy friss StarWhores megjelenésünk klippel együtt, ez október, november környékén várható,a saját pedig legkésőbb a karácsonyfa alatt landol…

Szabi: Tervek?

Newik: A továbbiakban is fenntartani az érdeklődést és sok jó zenét készíteni amit aztán a rádiók és dj kollégák is szívesen pörgetnek a hallgatóság nagy örömére. Tavaly az év lemezlovasa lehettem, szóval a feladat adott tartani a szintet és fejlődni folyamatosan. Az eddigi rezidenciák mellé (Kraft, Neo) ezentúl hétvégén Budapest legnagyobb (Club Play) játszóházában is megtalálható leszek.

Szabi: Köszönöm a beszélgetést Viktor, további sikereket Neked!

www.facebook.com/newikofficial
hirdetés


hirdet�s