Interjú: Newik

Interjú: Newik
Miskolc – Szabi (Szinva Rádió) beszélgető partnere Dj Newik volt, aki február 18-án a Ballantine’s Music Awards díjátadón az Év DJ-e lett hazai ‘Mainstream’ kategóriában.

Szabi: Milyen érzés volt győzni?

Newik: Még most is beleborzongok, ha eszembe jut az a pillanat, amikor kimondták a nevemet. Talán mondanom sem kell, hatalmasan jó érzés egy olyan díjat nyerni és kapni amit a szakma szavazott meg és amit a dj kollégák előtt vehettem át. Nem ma kezdtem a zenélést és jóban vagyok a mikrofonnal is, viszont ott akkor érezhető volt némi megilletődöttség a beszédemben. Meg kell elmítenem az “anyarádiómat” is hisz a Music FM teljes csapata mindig mellettem volt, nélkülük nem sikerült volna a dolog.

Szabi: Mennyiben változtak meg azóta a napjaid?

Newik: A tavalyi évem is elég erősre sikeredett, hiszen jött ki megjelenés, valamint forgattunk videót, szóval egy percig sem volt megállás a munka terén. Amikor pedig nem stúdióban voltam vagy a Music Killers lejátszói mögött, akkor jártam az itthoni bulikat és a környező országokat. A díj átvétele óta pedig mondhatni teljesen felfordultak a napjaim. Sok interjút adok különböző rádiók és tv-k számára, valamint a fellépéseken is hihetetlen szeretetet és biztatást kapok az emberektől ami nagyon fontos visszajelzés számomra, hiszen a közönség miatt vagyunk és ezt sosem szabad senkinek szem elől tévesztenie aki ezt a szakmát választja. Eddig sem voltam az az otthon ülős fajta, de az utóbbi hetekben izzik a levegő körülöttem amit én nagyon élvezek.:)

Szabi: Friss megjelenés?

Newik: Az aktuális dalomat egy dél-afrikai énekes hölggyel, Lokka Vox-al közösen készítettük el ami a “Tonite”(Into The Waves) címet kapta. Remélhetőleg a közönség nagy kedvence lesz és sok fellépésen játszhatom majd. Klip is tervben van és amikor aktuális lesz a dolog mindenképp be fogok számolni. Kiadónk az Ultra Star Records ügyeit is visszük, de a Mixdown DJ School vendégoktatója is leszek, ami új és egyben megtisztelő kihívás számomra.

Szabi: Tervek?

Newik: Nem szeretek nagyon előre tervezni, hanem inkább megélni a pillanatot. Persze vannak tervek, de leginkább azt szeretném, hogy ismét egy olyan évem legyen amilyen 2014-volt. Nyáron sok sok fesztivál és szabadtéri fellépés vár rám, valamint a győri rezidenciámon is lesznek nagyon jó esték, így ott is várok mindenkit. Miskolc és a miskolci közönség szintén a kedvencek közé tartozik, hiszen imádják a jó zenéket és élmény nekik játszani, szóval idén még Jövök Srácok!!! 🙂

Szabi: Köszönöm Viktor! További sikereket Neked!

Newik: Köszönöm Barátom! Nektek is hasonló szépeket!