Interjú: Náksi Attila

Akt.:
Interjú: Náksi Attila
Miskolc – Szabi (Szinva Rádió) beszélgető partnere a Soho Party egykori, és a Stereo Palma jelenlegi frontembere Náksi Attila volt, aki mesélt hamarosan megjelenő új zenéjéről, valamint a Wellhello-val történő közös munkáról is a miskolci hallgatóknak.

Szabi: Milyen volt a nyarad Atti?

Náksi Attila: Brutálisan jó, és nagyon forró nyár volt az idei, ha röviden akarnám összefoglalni. Remek fesztiválok és szabadtéri megmozdulások jellemezték főként a fellépéseimet, amit nagyon élveztem. Nemrég a közösségi oldalamon egy top 5-ös listát is összeraktam azokból a pillanatokból amik kimagaslóan hatalmas bulik voltak, és rettenetesen komoly élményt adtak számomra. Ezek elsősorban a nagy fesztiválok, mint a Balaton Sound nagyszínpada vagy a Jager aréna,valamint a Szigeten a party aréna. Mindez azért fantasztikus dolog, mert a magyar lemezlovasok közül csak nagyon kevesen játszanak ezeken a helyszíneken, és ugyanazon a technikán amin aztán a világsztárok. A Soundon egy line up-ban zenélhettem Showtek-el, Nicky Romero-val és az Axwell – Ingrosso párossal akiket a világ Swedish House Mafia néven szintén ismerhet. A Szigeten a svéd világsztár Alesso volt aznap este a fő fellépő amikor én is pakoltam a lemezeket. Szintén hasonlóan klassz volt a Strand fesztivál vagy a Campus Debrecenben és a Szin Szegeden ahol dupla fellépésem volt azon a héten.

Szabi: Wellhello és Soho Party, hogyan jött a közös munka?

Náksi Attila: Nagyon különleges volt idén számomra az EFOTT, hiszen a Wellhello-s srácokkal egy 94-es Soho Party dalt vettünk elő és vittünk színpadra 40 ezer ember elé. Az idén 40 éves fesztivál ötlete volt egyébként, hogy a mai menő zenekarok valakivel, akik az elmúlt negyven évben valahogy kötődtek az EFOTT-hoz, illetve a közönség is ismerte őket, egy közös dal erejéig együtt lépjenek fel. Így került a nagyszínpadra többek között Somló Tamás az Animal Cannibals, Napoleon Boulevard stb… Tomi és Diaz úgy gondolta, hogy hozzájuk igazán a kilencvenes évek disco világa állhat közel,így össze is raktak egy nagyon jó kis dolgot a “Gyere és táncolj” c. egykori Soho Party dalból, vagyis úgy tudtak egy saját Wellhello nótát csinálni egy régi slágerünkből, hogy a lényeg megmaradt, viszont minden mást a saját ízlésükre formáltak. Nekem nagyon bejön!

Szabi: Friss Stereo Palma megjelenés?

Náksi Attila: Készülőben van egy új zene, aminek az éneksávjai a napokban lettek készen, azaz most került pont a dolog végére. Hogy mikor lesz megjelenés az még kérdőjeles, hisz a szövege és a dallama miatt át fogjuk tolni ezt a tavaszi szezonra. “Sunshine After The Rain” a nóta címe, de minden más remixek, klip még a jövő titka. Ami nagyon nagy flash,hogy “Cozi” fogja énekelni a dalt, aki többek között David Guetta – Baby When The Light dalában is hallható. De Tara McDonald is aktívan részt vállal a munkálatokban, vagyis két világsztárral lesz szerencsém együtt dolgozni.

Szabi: Tervek?

Náksi Attila: Buli buli hátán. 🙂 A fesztiválok még nem értek véget, ugyanis az egyetemi bulik most indulnak csak be, de kezdetét veszi a club szezon is aminek szintén megvan a maga varázsa.

Szabi: Köszönöm a beszélgetést Atti.

www.facebook.com/stereopalma
hirdetés
hirdet�s