Interjú: Márkypapa

Akt.:
Interjú: Márkypapa
Miskolc – Szabi (Szinva Rádió) beszélgető partnere a fiatal rapper Márkypapa volt, aki mesélt többek között legutóbb megjelent “Prédikátor” c. albumáról is.

Szabi: Picit tekintsünk vissza a múltba, milyen évet zártál 2014-ben?

Márkypapa: Tavalyi évem azt hiszem úgy zárult, ahogy terveztem. Több közreműködésem, és single trackem jelent meg, amelett, hogy végre elkészítettem, és megjelentettem a sorban következő 6. nagylemezem, 20 vaidúj dallal, “A Prédikátor” címmel. A lemezhez már 2 klip is készült, a ‘Dobom a pussy-t’ és a XXX (Tripla X) Nem sokat unatkoztam tehát tavaly.:)

Szabi: Mit kell tudnunk az új albumról?

Márkypapa: Ez egy klasszik “Magyar Fűszeres WestCoast” lemez, sok közreműködővel, mint Mr. Missh, Ice Peak, DosE, Kisdoki, SH’FTY, G-ZA, Elékövetők, és még sorolhatnám… Továbbá több mint féltucat producer írt zenét az korongra, ezzel is szinesítve a lemez összképét, ami mint zeneileg, mint témáját tekintve vegyes, de mégis kerek egészet alkot. Olyat lett, amit vártam, bár most fél év távlatából visszahallgatva módosítanék rajta ezt-azt, hisz az ember mindig jobbra törekszik. Aki szereti a WestCoast hangzást és a néhol csípős, csibészes dumát, annak ajánlom.


www.markypapa.hu


Szabi: Ghetto Rádió néven minden héten rádióműsort is készítesz, kiket fogtok vendégül látni a közeljövőben?

Márkypapa: Tervek mindig vannak,de ez legyen még titok…annyit mondhatok, a közeljövőben lesz egy-két nagyobb név is vendég nálam. Ezenkívül a kezdő és feltörekvő előadókkal is szívesen foglalkozok és teret adok nekik a bemutatkozásra, szóval aki úgy érzi szeretne a műsorban szerepelni annak várom jelentkezését és zenéit.


www.facebook.com/GhettoRadioHUNGARY


Szabi: Tervek?

Márkypapa: Terveim közt leginkább a rádiózás szerepel az idei évben. Ugye a Ghetto Radio mellett már Vajtó Laci barátom mellé betárstultam a Szinva Radio reggeli adásába,
a Caffe Light-ba is, amivel minden reggel ébresztjük a várost 7:00-tól 10:00-ig. Zene… Április-Május magasságában fogok jelentkezni 1 új klippel, és 1 új dallal is, szóval a nyár előtt 2 nótát fognak tőlem kapni a hallgatók. De terveim között szerepel még néhány dal, és készülőben van más MC-k lemezére is közreműködésem. Sok dalt nem akarok kiadni idén, olyan 4-5 track fog napvilágot látni, van ami klippel, van ami lyrics videoval, van ami simán, de mind Márkypapa lesz. 🙂

Szabi: Köszönöm a beszélgetést és további sikereket Neked!

Márkypapa: Köszönöm Szabi és hajrá Neked is!